Yang DiSaYAngi

Isnin, 21 Oktober 2013

Makan dan makan di hari penghulu segala hari

Ni citer jumaat lepas..

aku terasa lately ni rasa bila makan pagi macam tak kenyang je...dah doa sudah, dah bismillah pon sudah..mmm...

tangahari mmg suke sangat mencari auntie anne sekarang ni tau...
ni kire makanan lepas lunch la ni..kikikikik...

makan lagi..jap G kalo G alamanda pon egat nak beli jugak ni..dah jadi fav dah..mmmm....
dolu melopong tak reti membeli...

aku cukup suke amik ni...
caramel almond...


 tapi last week aku try amik satu lagi..ni 
chocolate mint...

caramel almond amik jugak...
rasa macam caramel almond ni sedap lagi la...dari chocolate mint ni...


malam tu tetibe en asbeen rajin nak masuk dapur nak masak mee bandung guna pes mee bandung yang MIL kasi kat aku tu....selama ni en asbeen kalo buat mee bandung selaloo dier buat pes sendiri..kali ni dah guna yg sedia ada...

 taraa....menarik kan..

so far pada aku...aku suke lagi yang en asbeen buat pes sendiri..lagi sedap...
so en asbeen pes ni kiter pangkah..kiter guna pes awak sendiri yee...

suke sangat bila ada materchef kat umah ni..
jgn kata aku tak reti masak pulok bila aku banyak post citer laki aku je yang masa...ada waktu ngah rajin datang..mmg sedap la makan...aku ni lebey suke masak untuk laki aku je..masak untuk org lain tak konfiden lagi...


 syawal juz makan mee sama sup daging n fishball sajoo...

cukup suke kalo dapat makan gini ye wahai anak...

si izz tak yah kata..abis 1 mangkuk..dier datang kat org lain minta makan lagi..itu budak cukup kuat makan tau..tak pe..ibu suke...


p/s : TQ abah buat makanan yg best utk kami..

10 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

sedap kan

mama tisya berkata...

almond caramel always favourite...wah sedap mee bandung tu

Shima Salleh berkata...

nyummm nyummm
Budak2 memang suka mkn mee :)

Mimi Azirah berkata...

Seriusss..sy xpnh mkn auntie.anne.nih..sedap.ke?

Falsya berkata...

dh lama gile xmakan auntie anne..kite suke makan yg chocolate stick tuh..;)))

Zee Suhaini berkata...

owhhh mee bandung tu menggoda..untung la cik abe pandai masak..pasni leh bukak kedai ni..

Fiza Rahman berkata...

Sedapnya tgk mee bandung tu.

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

sedapnya....
bila nak ajak kita makan mee bandung air tangan cik akob nie...

Nad MamaZN berkata...

Ngidam ngidam...
Haha

IntaNBerliaN berkata...

yg auntie anne tu nmpk sedap.. xpnh jumpa plak..