Yang DiSaYAngi

Jumaat, 18 Oktober 2013

Mek oh Mek...ketemu sama kamoo jua

Salam tengahari...harini agak banyak keje sikit..alhamdulillah dah settle, dah settle BW kengkawan semua boleh la aku up citer sepanjang aku kat johor aritu..

isnin petang tu aku dapat whatss app ..
aku terus cal..lambat msj2 ni...lagipon aku tau tempat mek ni line tenet dier slow sikit ..kan mek..!!!!

lepas dah deal aku pon jumpe la..nak G umah dier lepas maghrib...mencarik jugak..walaupun dekat ngan felda FIL aku ni...akhirnyer jumpe jua...laga2 PP gitoo tau...beso jugak umah mak si mek ni..kikikki...


alhamdulillah kanak2 trio ni belom tido..yeaayyy aku boleh jumpe deme2 ni..yahoo..ini la plan aku..bukan takat jumpe mak dier...nak jumpe sekali kanak2 trio ni...

bila dah berborak kata ko...alamak...langkah kanan daa...mama si mek ni siap hidangkan makanan...paksa aku makan..makcik tah yah paksa saya..saya mesti abiskan makanan makcik..makcik kena paksa laki jemah ni...laki jemah ni pemalu+kureng makan...kikikikkiikik
 rasa2 korang kenai tak siapa sebelah izz ni..??????

ini budak haa...umi dier kata dier terlebey gula..aktif benor...tp mmg aktif pon...tp aunty soya tetap suke kamoo auni..ramah tau...

 aku nak cium dier...dier boleh buat tak tau je...si izz tu tgk semacam je kat auni ni

 muka tak puas hati nampak..kikikiki..jgn risau auni ada umi dier sendiri...adik punyer ibu tak da sape nak amik...

bukan takat auni aktif, si adli N arrizqi pon sama naik ngan kakak dier..kikikiki....padan la umi dier selaloo kobar kakak dier ketua untuk trio ni..kikikiki...

si syawal apa tah, si adli sebok la dok ajak main...tapi si syawal takmo...sebok nak main sendiri..mmm...sudahnya si adli main la sama arrizqi n izz...tu pon si izz tu sebok la mencari aku..tak senang la aku nak berborak sama umi dorang ni....adik..sila kasi ibu berjimba keja muleh tak..kikikiki....


 haa ni la dier org yg aku jumpe tu...

cha sangat2 la peramah tau...aku suke borak ngan dier...suke sangat...ada je yg nak di ceritakan...mama dier pon sama naik ngan aku gak...mmg friendly..itu aku akui...siap bersayang2 ngan bapak si cha ni..suke la aku dengar kan...mmg friendly..aku siap cakap ngan cha..
"nasib la tak jadi mak aku...kalo tak selamat ni...
makan banyak ni.."

mama dier asikla suruh aku makan..siap kata..
"makan..makan..nampak lauk tak bergerak...sudu je gerak lebey...kikikikki"



 yang penting sebelom balik mmg kena bergambo dolu kan...en asbeen pon dah sedia maklum dah...kikikiki...

korang tgk anak2 di biarkan bersepah sana sini...menangis sana sini...yang penting mak2 posing senyum nampak GG depan kamera ok...
nampak tak muka mak2 ni tak da perasaan bersalah..kikikikk



p/s : next time kiter jumpe lagi erk mek

11 ulasan:

Myra Jay berkata...

Mak Mak kalau dapat berjumpa, anak2 dilupakan seketika..hehee ;D

Nurzakiah Hanum berkata...

seronoknya

Ayu azmir berkata...

Singgah sini.... salam jumaat

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

cha memang syok borak dengan dia...

Puncak Sakti berkata...

kampung fil sue kat felda mana yer?
dekat ke dgn rumah pakcik uyun tue?

Rosmiza Ali berkata...

Salam dear.. Salam kenal dari Mieza.. Jalan2 cari kenalan baru, jumpa blog ni laju2 terjah baca entri.. Siap follo sekali.. Ekekekekke.. Amboi, syok dapat makan sedap.. Nama pun blogger, haruslah bergmabar kenangan utk ditempek masuk dlm blog kan.. Same la kita.. Ekekekeke.. ^_^
ZON PERMAISURI CHOMEL

Nad MamaZN berkata...

Nak berjumpa lagi next time ajak kami sama.. Reramai syok sket hee

Falsya berkata...

Nape kurus sgt jemah nie..jeles gegurl tau..wahahaha

ch@ berkata...

suka sgt mu dtg mek. serius suka dgn ko sempoi dan sgt happening. meriah! nnt kita buat portluck nak? seronoknya...

Fiza Rahman berkata...

Dasar blogger kan. Fedulik lah anak2 nangis ker. Janji mak dapat bergambar.

Bila nak ngedate lagi ni.

IntaNBerliaN berkata...

samalah... kalu ambik gambo, mak ttp maintain.. ank2 duk buat hal masing2.. hihii