Yang DiSaYAngi

Isnin, 7 Oktober 2013

Misi Nak jadi anak Dara tak tercapai


Sabtu aritu...member opis aku ada ajak kami2 ni datang umah dier kat batu muda tu, sebab dier buat bufday party anak dier...

so kami ni pon ok la..lagipon sejak member aku ni tukar...dah lama dah tak jumpe kak ani ni...so kami yang lain2 dah decide nak jumpe..

alhamdulillah akhirnya jumpe..bila dah abis2 makan...memasing mula gosip sana sini kan..mmmm....masalah bila deme2 ni + aku dah berjumpe kan...jemah kata ko...

yang bapak2 org memasing borak sesama deme...
si en asbeen pegang syawal yang tak sihat..melepet je...so izz kena la ngan aku...

kena pulok dah nak balik dorang ajak posing2..aku kan mmg pantang ngan kamera ni...
tapi pegang izz mana nak sorokkan izz ni..yela mana aci aku sowang pegang anak..deme2 ni berangan konon anak dara lagi...

so solutionnya...

 letak izz kat belakang aku..

alamak nampak jugak..ini budak mmg tak reti duduk diam2 tau..ibu nak pose ni sayang..

 haa....ko statik je aku ni..
belom lagi...

 alamak anak sudah larik..ibu dah lepas..tak hengat ko bila bergambo..kakakkaka
 ops nampak izz yang sispi2...dengan tak berbaju..hangat katanya


 suke sangat ngan pic ni..sweet je..maafkan ibu izz..kikkikkikikik


haa dah sengal sudah...kui..kui..kui...izz redho sajooo tgk ibunya



p/s : arini boss tak da, kena buat keje jugak..kang kata tak buat keje lak..daaa...jap G nak citer pasai syawal...

5 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

seronoknya

lizz berkata...

hehe ceria ...kemain lagi berposing..sakan nooorrr...
ala kalo pegang izz dah macam akak pegang adik..
jelita u....macam anak anak dara gitu....

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah posing sungguh mak2 ni yerrr...happening jer nampak

jaakechik berkata...

sakan posing yek.. hahaha.. kdg2 kita mmg perlukan masa utk bergelak tawa, berposing santai tanpa anak dan laki...hahaha... boleh mcm tu?? ~bolehhh3x..

Nad MamaZN berkata...

Haha..!
Lawak tgk izz :)