Yang DiSaYAngi

Selasa, 1 Oktober 2013

My hero - boboiboy


sikenya tgk anak2 pagi ni...sama2 pakai boboiboy tau...suke3...

bukan main adik sekarang sejak dapat kaki, dapat kasut ni, nak berjalan je..duduk dalam lif pon asik nak berjalan jugak...mmmmm...nasib baik abah tak pakai baju boboiboy dah..kalo tak boleh jadi..boboiboy kuasa 3..kakakkakakak..

nampak muka excited syawal tu...


alhamdulillah syawal amik masa setahun untuk mula menerima adik dier...lama tu...

lately ni baru nampak dier main sama2..dah tak nampak sangat dah tolak2 adik dier..tp cukup suke la menjerit kat muka adik dier, sampai meraung adik dier...ikkikikikikkiki...

buaian untuk adik dier...syawal yang sebok naik...pastu bila dier nampak adik dier macam nak dtg je...mula dier menggedix nak larik2 dari adik dier macam nak menjerit...dah lagi adik dier excited...teruja la tu konon...


seronok tgk dorang main dua...tp tak boleh tinggal berdua ni..adik suke menyakat abg bila tgk laptop ..mula dier nak tutup laptopnya...mula abg tu tangan pantas nak menolak adiknya...

abg sekarang ni pon si abg tak mo dah tido bwh ngan abah...sebok nak tido sekatil ngan adik...

13 ulasan:

mekchu berkata...

mamanya kena carik baju yaya siap2.. kot2 tetiba en.akob dah jumpa baju gopal :)

Shima Salleh berkata...

adik mmg suka kaco abg.. selalu berebut mouse! suka jgk tutup suis pc hohohooho

Nad MamaZN berkata...

Nayli nak jd yaya bleh? Hahaha

aanie berkata...

bagus la abg dah blh main2 dgn adik...

adam ada jgk baju mcm tu...tp ultraman...x sempat kering mintak pakai....adeih....

Nurzakiah Hanum berkata...

hero kesayangan sis nie

Ayu azmir berkata...

geng aleeya jugak...

Liza Yati berkata...

Syawal dah big boy, dah pandai yer... Sue, kalau ayah nya skali jin pakai boleh buat Boria Penang Harya!! hahahaa.

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

lama juga yer syawal amik masa nk terima adik die...xper la lama2 nanti jd akrab la 2bradik ni

eB berkata...

wahhhhhhhhh... leh lwn ngan Aes nih... drg minion... he3

IntaNBerliaN berkata...

alhamdulillah.. seronok dgr dah sampai nak tido dgn adik :-)

Rose Azadir berkata...

Comelnyer abg n adik...Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

LYAfrina berkata...

comey 2 bradik ni. sedondon bju boboiboy.. hihi.. adik suke kcau abg ye

fieda berkata...

besor doh hero2 sue ni