Yang DiSaYAngi

Jumaat, 25 Oktober 2013

Rindu nak melukis

Sementara banyak keje2 lain dah settle..aku pon merajinkan diri kemas barang2 alat tulis aku kat opis ni..

susun punyer susun sekali dok la terpandnag akan satu pensil ni..


 cluth pencil rotring 300...

ni pensil yang mmg sentimental value ni...dulu waktu belajar2 dolu mmg pensil ni banyak berjasa dengan aku...

dolu aku belajar amik architure ...kalo tak korang dah kawan ngan arkitek gitoo..kakakkaka..verangan je lebey kan..

rindunya nak drawing ni tau...

8 ulasan:

ieyda berkata...

sue ko lukis lah bju...kan ko designer fesyen...dikalawaktuduludulu...hehehe

Nurzakiah Hanum berkata...

kalau ada bakat memang best kan

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

mesti pandai melukis nie..klau jue mintak ampun memang kelautlah

IntaNBerliaN berkata...

arkitek ni.. :)

ch@ berkata...

Tabik. Lukisla beday kat utk aku mek. Aku x pnh dpt handmade kwn2. Tingin jugak nak rasa, hihii. Pen bwh skali tu...pnh menjadi idaman kalbu tapiiii....hahaa.

Nora Karim berkata...

hehehe buat coteng2 je la gamaknya ya... tak pe la tak jd arkitek pun...

Mimi Azirah berkata...

Wah wah wah dlu mik architecture ye...knp lari bidang len pulakkk

lizz berkata...

dulu saya guna gak pen2 gini...tapi saya ambik art hehe..