Yang DiSaYAngi

Selasa, 22 Oktober 2013

Sessi Bersama Cloth Diapers

Lama sungguh tak bercerita pasai CD izz ni kan...

alhamdulillah izz mmg pakai Cd ni kemana sahaja dier pegi mmg CD ni la peneman dier..DD hanya untuk di taska sahaja..alhamdulillah kat situ dah jimat jugak..cer kalo pihak taska terima CD...itu mmg cukup jimat buat aku tu..kikikiki...

so far izz mmg serasi dengan CD ni..

minggu lepas tak kemana weekend..mmg aku ada misi minggu tu..nak stripwash CD izz yang dah setahun guna ni..mmg selaloo cuci..tp yela kadang kejung, kuning bagai..tak sedap pulok mata memandang kan...

so sessi stripwash bermula..2 hari jugak la...

so mmg dua hari tu izz bersama DD dier..nak buat camno..CD semua dah di stripwash sayang..tp awak ok je kan izz...

so semalam baru la berkesempatan susun atur ruang untuk CD izz ni..lipatnya semalamnya lagi...tapi malas je nak susun CD ni...

 ni insert yang dah di stripwash N yang lebey..tak guna...simpan N susun elok2...duduk situ baik2 ye...

jom kiter mengemas laju2..sebab izz tengah syiok mandi sama abah N abg syawal..kang dier kuar..haru nak susun pon payah..asik mengaco je...

mmg ye pon tak sempat..alahai/...dier kuar dari bilik air dah gelak2...nampak apa yang dier nak buat kat situ...laju je dier datang tau..nampak muka nak terkam...

 abis CD tu di susun tinggi melangit..sekali sampai je izz terus runtuh..kakkakakkakak...dengan mogel gitoo...seksis tau izz..


 selamat CD kamoo kat situ dik...cukup suke la main2 CD..lagi2 CD polkadot warna hijau tu...


 ni yang dah siap di susun...cantik, warna warni je...suke tgk...ni ada 22kpg CD....sepatutnya ada 32kpg CD..lagi 10kpg aku bg org nak kasi dier guna...tp mmmm..sayang tak guna pon...lebey suke pakai DD...tak mo pakai, kasi la kat aku balik...sedih je..tak pela..bukan rezeki aku kata en asbeen...tapi dier tak guna kan...kasi je la balik..kikikikiki..jahat aku kan...

aku nak beli CD untuk izz lagi..tp en asbeen tak bagi..katanya..ni dah cukup banyak...cukup la untung izz..lagipon kalo izz dah tak pakai CD ni nnt..untuk next..next boleh guna jugak..next ok..bila tu..lambat lagi..kikikikiikki...


 ni haa mando seksis..tak menyempat..abah suruh pakai baju..di larik2 dari abah..mmm...

nak buat hal la tu kat lemari dier tu..bukan boleh terbukak lemari ni..pantang , dier la paling laju..mmmm...nampak tak baju keje ibu N abah untuk seminggu..senang yg dah iron, letak je dalam tu...kalo nak guna, baru bawak kuar letak kat belakang pintu..kikikiki..tumpang ye anak2...


nampak tak si izz yang seksis ni...saya mando lemari ni ok ibu..

alhamdulillah izz mmg senang dengan CD ni..kasi si abg syawal guna CD..ta mo..di marah2nya..nak jugak DD..mmm...bila tak bagi pakai DD nak ajar potty training..dier pandai amik pulok N nak pakai sendiri..mmmm....guano nak mengajar si syawal potty training ni..bila diers endiri dah pandai amik DD kat tempat dier N nak pakai sendiri..adoi....

org kata kalo pakai CD ni dier cepat free diapers..betoi kaa...ada yang boleh jawab tak..

9 ulasan:

Zuraidah Butang berkata...

wah..gambar bogell..hehe...byk betul diaper dieeee..

Nad MamaZN berkata...

Untung sgt tu...
Nayli pakai setahun jek pastu dh tak pakai
Sbb tak muat huhu

aanie berkata...

banyaknya cd...untungla izz nak pakai...jimat dah tu...

dalila berkata...

aku xtau pulak taska tu xnk terima pakai CD

IntaNBerliaN berkata...

byk betoi CD yer.. cantik, warna warni..

pasal soalan sue tu, saya pun xpasti plak..

Zee Suhaini berkata...

amboi...cekcinya dier..

Fiza Rahman berkata...

Uikkksss...seksi nya izz.

Rajin nya mama izz ni. AKu masa anak 1st jer excited. Masuk yg ketiga ni penyakit 'M' datang.

ch@ berkata...

sgt jimat dan sangat suka.

Sidratul Muntaha berkata...

ooo
budak kenit cekci