Yang DiSaYAngi

Selasa, 8 Oktober 2013

Syawal dan Mainan

Syawal ni sejak dua menjak ni rajin la tak terkire ada je la something dier nak bawak kuar dari pintu rumah rtu terus membawa ke taska,....adoiiii..

bila abah minta something yang dier bawak tu, mesti tak bagi..ye la bawak la..janji tak melalak..

suke sangat la bawak kereta serba macam dier tu..adoi...saboo je la..terpaksa bila sampai kat opis ni aku terus lekakan syawal bagi pen, pensil kertas bagai kasi dier tulih2..pastu aku terus amik mainan dier yg dier lepaskan N sorok..so tak la dier mencarik dah...

so far 2,3 hari ni nampak gitoo la tak mencari....terus je ibu punch card bila dengar ibu panggil..
"awal..jom G school"

di campaknya segala macam atas meja, terus G school...

ni la dier..ko tgk jentolak bagai...


kereta merah pulok yang di angkut pagi ni...







10 ulasan:

MamaFarah berkata...

uit! siap pakai spek mata sape tu awal..

Nurzakiah Hanum berkata...

besarnya spet tue

eima berkata...

klu dibawa karang berebut plak kang ..cekgu plak marah2

izan mama mia berkata...

tak berebut ngan kawan kawan ke nnt

lizz berkata...

biasala sama la ngan sara ngan uwais dulu memang segala benda nak diangkut..tambah ultraman ngan barbie...memang 2,3 ekor diangkut..

pandai maknyer buat trik sampai syawal lupa nak bawak menan dier ek...

aanie berkata...

pandai syawal main...elok je mainan dia...kalo adam, habis tercabut tayar la, pintu la...

IntaNBerliaN berkata...

hihiinasib syawal terlupa kan.. takut kalu bwk g school, nanti budak2 lain berebut lak

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

amboi sywal bergaya dgn spek yer hihihi

Nad MamaZN berkata...

Elok la x bg bawak mainan kan
Riso berebut kt skool jek nnt

Ibu Lala berkata...

Aah tskut berebut je dgn kawan. Amboiii encemnye pkai spec itam.