Yang DiSaYAngi

Isnin, 28 Oktober 2013

Tournement Bowling Karnival MESCA 2013


boleh la aku G tournement bowling dengan tenangkan...
tournement ni buat kat sunway mega lanes, sunway pyramid...
haa...ni la seluar yang en asbeen kata macam alas meja.kakakkakakakak...



 ni la trio Team BPSM 'B'

so far markah aku...

1st Frame - 98
2nd Frame - 129
3rd Frame - 124
4rd frame - 135
ni waktu 2nd game...
nama aku yang bawah sekali...
SS semut sentap..superspontan2013...kakakkkakakak...tak la SITI SURAYA la mek...
yang atas SS tu...si jemah tu punya nama...


 ni last game punyer point...ok la dari tak da kan..aku ni bukan pro mana pon..bukan star pon...tp aku mmg minat ngan bowling ni..mmg minat..tp nak membeli2 untuk koleksi sendiri macam bola, kasut, beg bowl kena PK 2,3 ratus kali ni...mmmm...kalo camtu baik duit tu buat makan...mmg minat..tp susah la...takpa la bola org lain pon aku ok je...

en asbeen ada kata..dah minat kumpul la duit beli semua2 tu..tp aku dok PK tak yah la...

 ni dah abis game...dah tukar balik baju...ni sebenarnya baju futsal.....nampak tak si jemah tu lain bajunya sebab dier keeper....akkakakkkakak...kiterorg ni haa,...stricker N mid field..kikikkikikiki...

korang tgk kasut aku...nak bergamba punya pasai...


cantik je nombor kami ni kan...6, 7, 8...



aku gelak2 tgk ane ni tido lak dier waktu org dok sebok2 main2, bising2 ni...


so di kesempatan ini aku nak ucapkan jutaan terima kasih pada en asbeen sebab jagakan anak2 untuk bini kamoo ni...alhamdulillah en asbeen sangat2 pandai handle anak2, pandai handle masa tido dorang serentak ngan dier sekali tido, pandai handle susu izz...ini yang buat aku touching...baguih laki aku ni...bijak handle makan, pakai, mandi dorang..sekali2 dier jugak la, makan, pakai, mandi sekali senang...

tak lama aku dapat panggilan dari en asbeen yang dier bawak anak2 jalan...alooorrr jeles meh...seronok lagi jalan2 dengan anak2 dari kengkawan kan..kikikkikikkkikiki....

tapi tak lama hujan...elok je aku sampai en asbeen pon baru sampai..terus aku amik kanak2 kat lobi sementara en asbeen G parking....


nak tau aku menang ke tak...

ni MESCA, 1 kemeneterian..aku bukan STAR..mmg tak la dapat join dorang2 main untuk MASTER kan..cukup la itu pon aku dah suke dengan markah2 aku..juz kena improvement je lagi skill aku...so far...

7 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

enjoy

Mimi Azirah berkata...

dah lama tak main bowling

LYAfrina berkata...

lame weyhh..x main bowling...

hihi.. ngantuk sgt r tu.. smpai leh ttdo tu//

jaakechik berkata...

kuat bersukan yer kak sue, nasib baik ler dapat laki sporting, kalo jaa ni pulak asal kena OT ke apa, en,suami suruh tinggal anak kat pengasuh... hahhaaa...

dalila berkata...

woww..hebat jgk..aku hebat ke longkang je..hahaha

btw, comei la ane tu
kahkahkah

lizz berkata...

waa memang best tetibe teringin nak berbowling..dah lama giler tak menceburkan diri...hehe

Masya berkata...

lamanya tak main bowling, su x star tp markah banyak jugak.. sy ni lama x main mau masuk longkang gegegege