Yang DiSaYAngi

Isnin, 28 Oktober 2013

TQ Mek... @ CHA

Pagi sabtu nan indah sejuk dinihari tu...si izz ni bangun awai benar...jam 6.50am dier dah kejutkan aku...ketuk2 pintu bilik..konon nak kuar ...elok keluar dari bilik...si maktok dier yg sedap landing tu di kaco..udah terjaga maktok dier tu..mmm...elok dier melepas pulok...jadi kesimpulannya mari la kiter mandi awal dik..adoi spoil la kamoo dik nak tido lama sikit pon tak dapat yee...


abah pagi sabtu tu macam biasa OT nak dapat duit lebey..so tinggal la kami bertiga...kite bertrio...


 nampak si ibu landing sambil si anak2 sedap je khusyuk tgk upin ipin...tetibe bunyi org ketuk pintu mcm nak runtuh pintu aku...adoi....

bukak2 je...
"puan siti suraya yee..."


yeeayyyy abag posmen...siapa la memberi lagi pada ku ini..kakkakakak..poyo saja suraya...

 sekeping hadiah...???????????


wahhhh teruja ko nok....
 ops nampak kaki aku pulok ...mentang2 la tokey tupperware ni..siap balut pon guna katalog tupperware ko...tak mo kalah kan trademark ko kan..kikikikikkikik...

ok fine kanak2 sudah sebok ok...sabar2...ibu kamoo lagi excited + sebok nak tau siapa gerangan yg bagi ni kan N apa isinya...


sekali bila bukak...adoi...touching jemah tau...
 kalo korang tgk quilling art ni korang dah tau dari siapa kan!!!!!!!!!!!

TQ CHA

teruja wei...minta aku buat quilling ni..mmg tidak la...bak kata org tangan aku ni lembut bab2 seni2 ni...tapi kalo seni2 ni mmg keras kejung la...

siap ada handmade card ko...aku dah lama tak berkecimpung dalam dunia handmade card ni CHA ...
dah lama benar tinggal..last time zaman sekolah dolu..kat asrama 2003...sudah sepoloh tahun ko...masih lembut lagi N kretif lagi ke tangan aku nak buat seumpama ini...aku tunjuk kat en asbeen, baliknya en asbeen dari OT...dier pon teruja..sebab dier pon tak bagi hadiah waktu bufday...takpe la bang..cukup la tahun ni awak ingat bufday saya dari sebelom ni kan..kikikikikikikikikik....tapi en asbeen kata aku terrer buat benda ni..mmg la sebab bila tibe bufday dier waktu zaman bercinta mmg aku buat handmade card siap gantung ko..semua recycle punyer barang...suke en asbeen bila dapat kan...


aku suke ayat CHA tu...TO SOMEONE WHO IS FOREVER YOUNG...

ya betoi..aku mmg selaloo perasan muda..mmg aku muda lagi kan dari korang2..kikikkiikikkkki


insyallah bila tibe waktu aku rajin sangat..insyallah akan ku buat handnade card untuk ko CHA


p/s : TQ sesangat CHA ....lupa nak bawak g opis..nak letak kat opis...teruja ko..card aku letak kat peti ais sekali ngan FM CHA sebelom ni

10 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

bestnya

Fiza Rahman berkata...

Cantik. Cha memang kretif.

aanie berkata...

bestnya....cantik...

aanie lagi la x kreatif bab2 camni....tp nak tiru idea ni blh? nak buat utk hubby...hehe...

lizz berkata...

cutela quillingnyer tu...

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

serius cantik,lawa dan cun...

Mimi Azirah berkata...

utglaaaaa dpt hadiah

ch@ berkata...

Ahahaaa cam hodoh lak rupa cendawan tu...tapi ok la tu kan. Tq mek jd kwn aku. Tu je yg aku mampu. x seberapa. Kena byk improve kan...

IntaNBerliaN berkata...

sweet je kan.. terharu dpt kwn yg baik2 kat alam maya ni kan :)

LYAfrina berkata...

haha...lya punye aritu pon balut dgn katalog tupperware.. hihi..

yes.. suka ayat tu ...

kretip sungguh cha.. mudahan btambah rezeki dia dlm art y asalnya hanya sekadar hobi..lya pon nak repeat order ni

Nad MamaZN berkata...

Cantek cendawan tu :)