Yang DiSaYAngi

Rabu, 13 November 2013

Ada Orang SELFIE tau


Malam tadi bukan main happy si abg syawal ni sebab ibu abah maktok memasing rajin memuji dier pandai, baik, terrer, rajin segalanya..mood pon bahagia la insan tersayang wish segala yang baik pada dier kan...

tgk budak 3 tahun setengah ni pon paham akan pujian2 ni...

bila aku dok la usha IG kat HP...

tetibe datang dier kat ribaan ni..nak duduk tgk sekali..sekali dier klik button kamera...
kamera IG pon dah siap2 frontcamera....sekali terus si syawal ni bergamba...korang tgk la dier selfie sorang2 ni...




dengan mata bulat....cumilll benar kamoo ni syawal..

elok je tido malam td..bangun pagi pon baik je..tak mengamok pon..pagi ni pegi school pon senang, tak merengek sana sini..tak minta dukung..elok je jalan sampai masuk kelas dier..bila cikgu panggil..elok je terus G kat cikgu....baguih mood syawal semalam membawa ke hari ni...


terima kasih sayang

13 ulasan:

Ayu azmir berkata...

syawal budak baik...

Nurzakiah Hanum berkata...

tomei2

Mimi Azirah berkata...

kecik kecik dah pandai selfie ye

Gieyana berkata...

Ni nk jngkot dgn mama dier kot nih..:)

Iela Fazielah berkata...

pandainyer...

eima berkata...

klu cam tu kena hari2 puji die la ...bg mood baik je ....kira reward utk die la

~emi~ berkata...

Ewah..kecik2 dah pandai selfie ye. Hehe


btw jom singgah blog sy :)

Myra Jay berkata...

Alhamdulillah.. good boy :D

Falsya berkata...

dak syawal yg sweet nie kan mmg gud boy..ape la ibu nie...hehehe

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

memang hensem ...

Fiza Rahman berkata...

Ni ikut ibu dia lah ni...hehehe...comel.

LYAfrina berkata...

hehehe.. kna buka acc IG kat syawal ni

IntaNBerliaN berkata...

ololooo syawal ni.. comel je gayanya