Yang DiSaYAngi

Jumaat, 1 November 2013

Dinner di Pullman Putrajaya Lakeside - Jelly

Rabu lepas - 30.10.2013...

en asbeen ada mention yang dier ada dinner kat 
sini..jeles tau..konon2 la dier nak ajak aku..rupanya dier kata staff only...sadis..mmm..sebab pengerusi dorang bakal bersara...mmmm..sadis...so dier nak makan sedap kan...kena la kasi tugas sebelom keluar kan...

kasi tugas dier mandikan anak2..N masak untuk anak2 n binimu ini...

binimu ini sebok nak settlekan baju kamoo en asbeen...kena la hensem2 comey2 gitoo...baru org tau tu laki suraya kan...

aku kat umah ni makan sup sayur ngan ayam masak kicap ngan anak2...dier sebok la dok post gamba kat whatss app...berbulu je tau...

sekali dier post ni..
 nama pon tak menahan...
ocean butter prawn..

tp sayang en asbeen hanya boleh tgk je...sebab dier tak leh makan udang...alergi..aku balas balik..
"tu la..patut ganti ngan saya..saya makan untuk awak..kompom licinkan..."

katanya tgk udang terus teringat aku..sebab aku suke udang..kikikikiki..untung la egat je....

sekali aku whatss app gamba anak2...
 baru sebok nak ingat anak2...terus kata nak abis daa..nak balik..yahooo..jemah suke...
dier mmg otak dier anak2 dulu baru binik dier..untung la aku dah turun ranking no.2...

untung la kamoo anak2...kamoo juara di hati abah yee...
semua muka abah...

elok pulok abah tak da...demo2 ni makan banyak..sampai nasik kat dalam periuk abis di kerjakan dek syawal N izz..syawal je 3pinggan N izz 2 pinggan..ibu je sepinggan..nak buat camno..dahulukan perut anak2 dari perut ibu ni haaa.....


balik je abah..semua datang serbu abah..macam lama tak jumpe...ye la abah dier bukan jenis keluar malam kan..melainkan keluar malam deme2 ni ada sekali...

10 ulasan:

Nad MamaZN berkata...

Kene tambah pot beras lg tu klu nak masak nasi next time :)

Seronok la akob ye hee
Tp tu la, bila abh yg jenis family man ni
Mesti dia igt anak anak jugak... :)

IntaNBerliaN berkata...

izz pun hebat sampai 2 pinggan yer.. :-)

Nurzakiah Hanum berkata...

bestnya

mama tisya berkata...

kalo ganti sue ..mmg licin..hehe

mekchu berkata...

tips mcm mana nak lekatkan suami kat rumah boleh? hahahaha...

izan mama mia berkata...

hihi..sdp nyew udan tuu

hahaha..nasib baik xleh bw wife..tidok licin udan tu

dalila berkata...

sedappnye udang..
terlioq dah!

seri.selaseh berkata...

terbukti famili type nyer asben. Kalau bleh tapau... mau dia tolong tapaukan udang tu bawa balik.

jaakechik berkata...

amboiii best nya dia makan kat tempat best.... hehehe... apapun bila kita dah ada anak ni kan, mmg anak la no.1, yg lelain ni.2 dah.. keekkeke...

Fiza Rahman berkata...

Wow...3 pinggan syawal makan yer sue. Penangan Meal shake ker ☺☺

Comel jer tgk 2 beradik ni.