Yang DiSaYAngi

Isnin, 11 November 2013

esok Hari Report card Syawal Yafiq



jumaat lepas punyer citer aku...sebok2 dok kemas2 beg syawal petang tu..sekali tetibe nampak pulok memo ni...bila baca...semua perasaan bercampur baur..dalam hati....

"allah..dah besar anak aku sampai aku kena hadapi keadaan ni.."

kan...semua perasaan bercampur baur..seronok, excited, gembira, cuak, neves...semua ada...
terus berlarik cari en asbeen...bila en asbeen baca..terus dier kata..

"saya nak ikut tau amik report card syawal selasa nnt"


kikikikikiki...aku tak ajak pon..egatkan nak G sowang..selaloo benda2 gini selaloonya si ibu yang kena settlekan..alhamdulillah en asbeen pon nak turut serta nak tau perkembangan anak bujang sowang dier tu...insyallah doa aku..moga yang terbaik untuk syawal..

tarikhnya esok..so kiter tunggu la...apa saja nambor yang syawal dapat...nombor depan ke nombor belakang ke..yang penting tetap ada nombor n yang paling penting sekali syawal terbaik di hati aku N en asbeen...dier anak yang baguih di mata aku...itu yang aku tahu...aku tak kisah nombor berapa saja yang dier dapat...

aku tahu akan kelebihan dan kekurangan syawal...doa aku moga dier lebey baik untuk masa akan2 datang...



p/s : neves jemah tau



5 ulasan:

Mimi Azirah berkata...

in shaa Allah kptsan Syawal tak akan mengecewakan

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

jue pun nak tahu result syawal...
farisyah ambil report kad sebelum balik kampung ari tue..
nanti jue kongsi result yang buat ibu ngan ayah dia tersenyum bangga..

Zee Suhaini berkata...

gud luck syawal..

IntaNBerliaN berkata...

saya yg baca pun rasa neves.. hihii

biasalahkan kita ibu2 ni.. anak2 yg exam, kita yg berdebar.. ni plak nak ambik result...

pe2 pun syawal mmg dah byk sgt2 kemajuan dia!

Che Rosliza Che Mat berkata...

Kita punya anak belum ambik lagi...