Yang DiSaYAngi

Khamis, 7 November 2013

Hadiah Hari Kelahiranku dari KU NAN

Salam pagi kengkawan...

pagi ni nak bercerita pasai hal malam tadi...

alhamdulillah aku dapat jemputan majlis hari jadi beramai-ramai di kem wilayah persekutuan bersama ku nan..atau nama penuhnya.. TENGKU ADNAN BIN TENGKU MANSOR...menteri kementerian wilayah dan perlimen putrajaya...

alhamdulillah dapat jugak aku join kan...bawak sekali semua anak2...join sekali  ngan akak aku..adamnigina...

majlis untuk meraikan mana2 warga putrajaya yang lahir pada bulan ogos - disember...

so aku di antaranya la..akak aku bulan semptember..sekali la tu..so sebelom acara berucap2 bagai....si izz ni buat hal pulok...last2 aku BF dier kat luar...ada ruang rehat..siap ada sofa...aku nak BF kat luar...nursing cover tak bawak..adoi...sekali kat luar pon ada org jugak..lantak situ..aku menyusu je..semua blah...mmm...aku tak malu..anak aku lapar n ngantok...kena la bagi..utamakan anak dari diri kan...

yang blah tu pon laki..alhamdulillah masih boleh cover...si izz betoi2 lapar n lena terus...kat dalam dewan masih lagi berucap...sekali tgk org dah sebok makan2..mmm..izz pon dah selamat BF, tido...masa untuk makan...

elok tengah makan..budak tecik ni bangun..mmm..melalak..nampak nasi suap dalam mulut terus..

 riang ria ..seronok dapat makan tau...


 aku naik stage pon dukungkan si izz yang tido sebelom tu..si en asbeen amikkan makanan untuk kami semua...si syawal sebok la berlarik2 ngan adam...deme ni pantang la jumpe kan...

 haa...bukti aku dapat....yahooo....walaupun dah tau apa isinya kan..ikkikikikk...


 masing2 dengan anak2..


 dah macam bungkusan novel dah...


 berat je..apa benda ni yee...



 taraa......
dapat wallet...yeaayyy boleh tukar wallet yang dah lama aku guna tu..dah nak masuk 3 tahun dah..setia betoi ngan wallet lama tu kan...


 banyak jasa wallet ni ngan aku kan..


nampak sangat ak betoi2 guna ni...
sampai udah terkpak sana sini dah...


TQ ku nan...savingg duit aku yang tak berapa nak ada duit ni nak beli wallet baru kan...jadi la org nak bagi ka..dari org tak bagi..so sila la hargainya...

wallet besar...duit tak berapa nak besar pon..ikkikikikikik

11 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

sangat cantik :)

Azura Aziz berkata...

wah, jelesnya.. mcm mana nk dpt hadiah dari Ku nan ni.. kt pun duk putrajaya jugak hehe..

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

jue tak tahu pun...hahahaha kita menundi kat putrajaya tau...
cantik ..jimat duit..gaji lambat lagi nie

Zee Suhaini berkata...

amboi siap menteri lagi sambut besday..yeayyyy wallet baru..

Ibu Lala berkata...

Amboi meriahnya sambut bday. Hadiah pun menarik. Suke suke

Mimi Azirah berkata...

Untungla dpt hadiah wallet

Fiza Rahman berkata...

CAntik tu wallet.

Shima Salleh berkata...

Tahniah! bagus juga dapat wallet baru tu kan..Kebetulan tu..
Tapi shima tak minat wallet yg style gini hihiii.. suka yg kulit mcm wallet lelaki tu.. jenama rorine/satinni je wakakaka

eima berkata...

4 tahun lagi jgn lupa undi ku nan

IntaNBerliaN berkata...

wah bestnya dpt adiah lg...

tngi ye adamnigina tu

Myra Jay berkata...

Bestnyer dapat wallet baru..
Cantik :)
Tahniah ye :D