Yang DiSaYAngi

Rabu, 27 November 2013

Kenduri Kawen My ex-Boss a.k.a anak kawan maktok

.Salam Rabu kengkawan...

pagi ni suraya agak sengal+selengge sikit..nnt la jemah citer ni..

ni nak citer pasai ex-boss jemah ni..yang mmg sporting abis.., friendly, baik, n yang pentig sengal, gila2 macam anak buah dier ni jugak...

dalam pada masa yang sama ex-boss aku ni anak kepada kawan lama mak aku...geng2 sukan mak aku la..mak pak ex-boss aku ni..kikikikikikiki...

bebaru ni dier kawen..alhamdulillah terdiri jua sebuah lagi masjid untuk umat nabi muhammad s.a.w alhamdulillah...

aku kat umah dah lama dah dapat kad kawen dier..kat opis jumaat lepas baru dpt...korang tgk la apa yang dier tulis..
warga gile2 ko...untung la aku tak masuk magazine gile2..kalo tak lagi giler aku..

so far unit aku, aku je yg pegi...yg lain semua tak berkesempatan....

semakin selesa dengan shawl ni..TQ sesangat NAD....

dier kawen pon sama dengan dewan yang aku kawen dolu...jalan kaki je dari umah tu..ala lagipon umah dier pon langkau 2 blok je ngan umah aku..kakakkakakak..dekat kan...siap kat umah je..


ni la boss aku ni haa....en wahyun..sebelom ni aku ada citer pasai dier bertukar keluar...dier sangat2 la understanding tau...tak kekwat, tak arragont mana pon macam boss lain kan..so far dier tak buat jurang antara boss dan anak buah...tu yg terbaik...jadi makin hormat la anak buah pada dier..bukan takut..hormat..alhamdulillah...


tgk tu jadi raja sehari pon nak jugak bercakap tau..dier ni satu2 nya hamba allah yang sangat la kepochi, banyak cakap segala...jemah pon dier jugak...

nampak sembab mata dier..tak cukup tido kot..sebok settlekan wedding dier...

alhamdulillah semua dah selamat...
mak aku awal kuar dari rumah jam 12.00pm....kiterorg sampai pukul 1.00pm...dier dok la bergebang ngan kengkawan lama2 dier..yang dah lama tak jumpe..20, 30tahun tu..zaman2 mula2 keje dolu ni...tak hengat kencang tu..sampai anak menantu cucu datang buat tak tau je..bangga lak tu...cakap ngan kengkawan dier...
"aku ada 10 cucu.."

semangat kan mak....
cucu2 sebok la panggil maktok pon buat tak tau je tau...punyer la penangan lama tak jumpe kengkawan dier kan....

pukul 2.00pm kiterorg nak balik sebab ada nak attend wedding lain..tu pon mak tok tak mo balik lagi..adohai maktok.....

sementara tunggu maktok kat luar..jom la kiter layan mereka yang behave N baguih dalma majlis org ni...

TQ syawal..kamoo sangat2 la behave tau..suke ibu layan kamoo...makan banyak, cakap pon banyak, main pon banyak tau...

kena tulis ucapan kat wish card ni...ok syawal nak masuk frame jugak kan..


haa...cantik tak tulisan jemah...

u love sape syawal...ibu kaa...ke org lain...sila jawab syawal...

macam2 la gelagat awak ni syawal..ibu suke layan awak...


ni antara gamba2 my ex-boss...sengal tak muka..propa tau...



sebok la dier tarik ibu...minta amik gamba dier ngan boboiboy...sebab dier sama ngan boboiboy...ye la syawal..ibu ikutkan...tp mana abah ngan izz ni..


nampak bam bam la adik tecikbanyak akai ni tau...


ops ibu suke pic ni...sila senyum lebey2 dik...

org kata izz ni dah ikut muka ibu dier..ye ke....

sila jawab......

7 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

tahniah

aanie berkata...

muda lagi ex boss sue...

manis btl izz senyum....:)

Liza Yati berkata...

Bos yang muda ek.. Bagus la anak2 Su diam je dlm majlis. Kalau anak Liza, mau kena kejar keliling dewan dah. Huhu.

Su,Jom join Giveaway kat blog Liza. http://lizayati.blogspot.com/2013/11/count-books-giveaway.html.

The more the merrier!

Mama Idlan Irsyad berkata...

sue, suka tengok sue pakai shawl camtu.. cer buat tutorial sikit cmner sue pakai gitu..heheh

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

memang izz sebijik muka jemah...

IntaNBerliaN berkata...

comelnya izz senyum..!!!! bila nk jupa lg nih?!

Myra Jay berkata...

Best dapat bos gitu, mesti lagi bersemangat nak p keje kan.. :)
Jarang bos lelaki ni nak cakap banyak :D