Yang DiSaYAngi

Jumaat, 29 November 2013

Majlis Graduasi Taska Permata De Sayang KPM & KKM 2013

Salam jumaat kengkawan ...

Pagi ni nak bercerita tentang majlis Graduasi semalam..
Alhamdulillah semalam semuanya berjalan dengan lancar dan seperti yang kami semua harapkan...

aku di minta menjadi tray lady untuk event pagi tu..alhamdulillah semuanya ok....
alhamdulillah tahun ni KPM jadi tuan rumah unntuk majlis graduasi ni

jom aku citer dari mula...excited tau jemah...macam mamarazzi tau ke sana ke sini aku snap gamba dorang..tu baru bebudak ni..belom lagi anak aku yg join graduasi ni..mau lagi keterujaan tu meninggi tau..yela anak aku naik stage bagai, buat show bagai...harus la heboh 1 KamponG...tp tu semua tunggu tahun depan baru aku dapat rasa..sebab ni graduasi untuk anak2 umur 4 tahun...sebab tu untuk final year buat dorang sebab lepas tu dorang kena G sekolah lain kan....

 Majlis bermula jam 9.00am...sempat la aku break1st kan...

sampai je VIP... majlis di mulakan dengan lagu negaraku dan ikrar rukun negara dari anak2 taska permata de sayang KPM dan KKM.. 

taska de sayang ni ada banyak cawangan dier...di KKM ada..di KPM pon ada..si syawal ni aku letak di KPM sebab aku keje kat KPM kan...
 siap2 anak2 ni menyanyikan lagu Negaraku dan ikrar rukun negara

 ni antara hadiah yang dorang akan dapat...


 Lagu Negaraku

 Rukun Negara


 ni doa untuk ibu bapa...

 ni nasyid marilah bersolat...


 ni pengusaha taska permata de sayang ni...
puan amnah..

dier ada banyak taska...

alhamdulillah taska KPM ni anak dier yg usahakan...
anak dier pon baik je..sopan, lembut...suke tgk, cantik tu...

 ni persembahan dari taska de sayang KKM 
tarian lenggang kangkong


 ni persembahan dari taska de sayang KPM...

tarian pom pom... lagu tak menahan lagu girlfriend dr arvil langvine

 aku suke budak laki hujung tu..menari dah macam pak maun tu...


 ni persembahan dari taska de sayang KKM 
tarian hindi - lagu oh my darling i love u..


settle je ada pakaian beragam pulok...

ni pakaian tradisional..


pakai seragam...polis dan bomba..





ni tema rock n roll

menang tempat pertama tu...

 ni dari kelas syawal...kelas 3 tahun..menarik lagu k pop...ko...

ni la mis..kawan baik syawal kat kelas...suke betoi tgk mia ni...mia pon rajin citer pasai syawal...syawal pon boleh dier panggil mia ni..nia..adoi...


comel kan...




 keadaan di back stage ni dah macam runway show je tau..kikikiki...


 kelam kabut kan...

settle je ambil sijil...semua kumpul ramai2 N nyanyi 
lagu terima kasih cikgu

 budak laki ni la nyanyi lagu negaraku N ketua untuk ikrar...


kire alhamdulillah pagi tu majlis semuanya berjalan dengan lancar...

insyallah tahun depan aku still join lagi untuk urusetia N lagi excited bila anak aku pon ada tahun depan..yahooo.....

14 ulasan:

Mama Idlan Irsyad berkata...

oo, hehe..ingatkan syawal dah ada masa ni..hehe.. ha, tahun depan harusla lebih excited....

Zee Suhaini berkata...

memang seronok sue tengok keletah budak2..macam2 ragam boleh jumpa..

Nad MamaZN berkata...

Excited ye sue :)
Belum syawal perform lagi :)
Klu turn syawal thn dpn bgtau awal2 bleh kami join bwk sepanduk bagai
Kasi support sama syawal hehe

dalila berkata...

bestnye..
ok x taska ni weh?
yang kt kkm laki aku kata ade 12 kosong utk baby kot..
mcm nak tukar danish ctu..

Fiza Rahman berkata...

Comel nya mereka. Meriahnya ☺☺

izan mama mia berkata...

wah mmg best tgk bakat anak anak

izan mama mia berkata...

wah mmg best tgk bakat anak anak

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

pengetua sana sama ngan pengetua sini..

IntaNBerliaN berkata...

sy tgk pun excited... kalu ank sndiri jgn ckplah kan sue.. terlebih2 lgla excitednya :)

eima berkata...

wahhh byknye gambo .. tahun depan kite tgk syawal pulak

Myra Jay berkata...

Encemnya diorang dengan pakaian beragam..
Kiut sangat :D

Zura@Iwan berkata...

comey kan..
knk2 buat psembahan..
owhh ingt ank sue pun ada buat show..
tahun depan la ye?

sure xcited kan...bsr dh anak kita..hiikss

MamaFarah berkata...

eh gambo last sekali tu mcm nampak auni3(anak huzaini)..hehehe..seronok tengok keletah budak2 comel

Iela Fazielah berkata...

best tgk..byk persembahan.... nnt thn depan leh cadang persembhan utk sbc sbb mcm taska irfan nsyfqah tiap2 thn persembahan lebih kurang sama je