Yang DiSaYAngi

Selasa, 12 November 2013

Nak jugak pakai Baju sama

Ni kes malam tadi...aku lepas settlekan mandikan budak berdua ni...aku dah amik baju untuk syawal N izz...

sekali bila aku pakaikan baju untuk izz...baju recycle syawal..yang mana kecik dah sah2 jadi hak milik izz...
sekali aku pakaikan baju kat syawal..dier tak mo..larik2..sekali dier amik baju dier yg dah senteng N kecik dah seluarnya..mengamok nak yang tu jugak pakai...ikut suke mung la wahai anak...


taraaa.....sorang pakai 
i love mom

sorang pakai i love dad...

elok la..
 nampak baju ni dah kecik wahai anak...nampak dari kejauhan ni kurus je ....slim je...


 kalo dulu belikan baju untuk syawal waktu syawal umo 1tahun 6 bulan...sekarang ni izz umo 1tahun 2 bulan..dah muat pakai ni..dolu syawal pakai pon beso jugak..ni izz pakai..elok je..ngam2 ko..nampak tak domok bambam pulok dier pakai baju ni...

elok duduk pon macam duduk katak...


p/s : neves nak jumpe org yang memberi sinar harapan untuk aku dan anak2...doakan aku semoga semua di permudahkan N ada berita baik untuk aku dan anak2...

7 ulasan:

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

comel..nampak ok je mereka berdu apakai baju nie..
izz nampak bambam

Nurzakiah Hanum berkata...

tomei2

Zee Suhaini berkata...

dua2 pon nampak comel sue..

IntaNBerliaN berkata...

saya berkenan sgt baju2 yg satil love mom love dad ni.. tp xjumpa... dr alisha lg duk tingin nk cari yg stail gini...

btw, syawal nmpk kurus tinggi pakai baju tu.. nmpklah yg baju tu dh senteng.. hihii

izz tu comel sgt!

Mimi Azirah berkata...

sehati sejiwa kan

Shima Salleh berkata...

nak jumpa siapa tu? hehehehe...
Best kan anak2 paki baju sama... klu kat luat senang nk pantau n senang nk kenal :)

Myra Jay berkata...

Comel2..heheee