Yang DiSaYAngi

Rabu, 13 November 2013

Romantik ke?????????

Semalam kan aku ada UP ENTRY PASAI G AMIK RESULT EXAM SYAWAL kan...

aku kan G en asbeen...tak lama..petang tu balik umah aku bukak FB tgk notification ada tag nama aku kat FB...

tgk2 ada ni...

cikgu2 syawal ada buat post kat FB N tag kat aku...oohhh so sweet wahai cikgu2 sekalian...



ko tgk....mmmmmm suke jemah tau...romantik ke aku ngan en asbeen...biasa je kot...sebab aku selengge2 aku dengan en asbeen yang diam..nampak aku yg over shadow dier kan..kikikiki...

tapi mmg waktu aku amik report card syawal tu mmg cikgu2 ni banyak gelak kan aku je...aku suke akan keadaan itu..aku suke cikgu2 suke akan diri aku...ini la diri aku...no hipokrit..en asbeen pon tak suke...dier lebey suke dengar aku bercakap N sengal2 gini dari diam seribu bahasa...

dah dier kenal bini dier macam tu..bila bini diam, dier pelik..katanya binik dier akan diam bila tido...kikikiikikikkikikik...mana tak nya bila bekerja mulut jemah pon bekerja jugak...


TQ la cikgu2 kata jemah N en asbeen lomatik meh...talak lomantik mana pon meh...biasa2 saja....

14 ulasan:

Gieyana berkata...

Ni cfm mak jemah tsgttt romantik..:)

mama tisya berkata...

lawak la sue...bila bekerja..mulut p bekerja jugak ye..tp mmg tgk sue lg byk ckp dr akob..tkpe..menceriakn suasana...kalo dua2 senyap susah gk

eima berkata...

pas ni pi jejalan kena beli buah tgn utk cekgu sebab puji lebih

Mimi Azirah berkata...

hahaha...kompom sue nih memg mulut tak penat pot pet pot pet..

MamaFarah berkata...

kih!kih!..nak gelak jugak la..suker la tu ada yg kata sue dan akob romantik..Alhamdulillah..

::Misz sunsWeetz:: berkata...

bagusnya ^^ hehe

Nurzakiah Hanum berkata...

hehhe terbaik

Iela Fazielah berkata...

bkn senang tau nak ngam dgn cikgu2 taska... dan paling penting diaorg suka kita

lizz berkata...

Wa bestnyer dpt pujian romantik..sah2 la romantik ni.hehe...mesti comey berpotpet hehe

Myra Jay berkata...

Hheee, tu namanya berseri rumah tangga, sorang becok sorang diam (iyakan) hehee
Samala kita Sue :)

~emi~ berkata...

Hai akak :)

Fiza Rahman berkata...

Korang memang sweet couple. Nak2 ko memang kelakar & banyak mulut. mak suka noks ☺☺

Mrs kim tan yoong berkata...

puiii.. buget hot la tu.. nasib aku takda ..kalau aku ada aku dah buat video!!!

IntaNBerliaN berkata...

mmg pun sue... dari dulu lagi saya suka tgk sue n akob ni.. sweet couple :-)