Yang DiSaYAngi

Jumaat, 1 November 2013

Tahniah ECHA

siapa ECHA?????????????

echa ni anak aku..kikkikiki...

ni member jemah aku punyer anak..saja aku cakap ni anak aku..kikikikiki..sebab echa ngan aku mmg baik..dari dier tecik lagi...sampai dah besar...dah kurus sikit nampak echa ni tau..

tahniah sebab dapat habiskan pra sekolah kamoo dengan jayanya..

tahniah..siap dapat anugerah sains dan inovasi ko..tahniah echa....

petang tu dier datang opis...ngantok...tido bawah meja...

boleh nampak kasih sayang kat situ...

si anak nak tido, tapi tak tenang sebab sejuk...udah selubung pon sejuk..mmg lately ni opis aku sejuk sikit..si echa ni malas nak G transit..ikut la mama dier G opis...sedang sebok si ibu mencari rezeki di meja..si anak kesejukkan..si ibu ni mula hangatkan si anak penuh dengan kasih sayang..sampai tido balik la echa tu..nampak snagat hangat benor kasih sayang mama dier tu..

sweet sangat moment ni...si ibu ni tak perasan mamarazzi kat belakang ni amik gamba kan...almaklum la aku ni workstation belakang je ngan tempat dier..mmg nampak la kan...


swwet sangat..

5 ulasan:

Mimi Azirah berkata...

kasih seorang ibu kan....

IntaNBerliaN berkata...

sweet plak sy tgk gambar last tu..

Nurzakiah Hanum berkata...

so sweet

ieyda berkata...

tersentuh hati aku tgk pict last tu...teringat kat ank aku kat tadika...mesti dia pun kesejukan.

Fiza Rahman berkata...

Betapa sayangnya ibu kat anak kan.