Yang DiSaYAngi

Rabu, 20 November 2013

TQ Customer Yg repeat Order

ni kejadian sebelom izz sakit..

alhamdulillah dapat buat dengan tenang sebab izz pon dah selamat beradu...

sesambil buat order tiramisu, sesambil tgk 
biniku hantu langsuir...jgn terperdaya jemah tgk citer hantu ok....tu hantu lawak..tarak ada hantu langsung..ada si tasha shila..giler si tasha shila yg cun tu nak jd hantu langsuir..klo ad pon sebelah mata je pon tgk..kakakakkakka.....ada pulok si shuib sepahtu, lagi la sengal citer tu..adoi...

 terima kasih opismate sebab repeat order  dan menerima kepercayaan pada diri ini...

TQ jugak pada KAK AMY..a.k.a MAMATISYA
aku siap buat 3 layer

8 ulasan:

mama tisya berkata...

murah rezeki sue...rmi yg order tiramisu

Nurzakiah Hanum berkata...

murah rezeki

eima berkata...

wahhh terer ..ko ni cam terer je kan bab baking ni ..aku fail

Fiza Rahman berkata...

Laaaa...pandai buat tiramisu ker sue. Nak order bley ☺☺

Gieyana berkata...

Weh sedap...nnt ai turun putrajaya ko buatkan utk aq eh..:-)

lizz berkata...

waa ader bakat buat tiramisu rupanyer mak izz ni......nak jugak order...nanti Pi KL nak oRder gak la...

Myra Jay berkata...

Sedapnyaaa...
dah lama teringin nak buat tapi rasa macam 'tak berapa rajin' wahahhaaa

IntaNBerliaN berkata...

sue, lenkali kalu nak dtg sini gtau yer.. nak order gak dgn sue.. hihii