Yang DiSaYAngi

Selasa, 12 November 2013

Whatss app 1 rumah jee


perbualan di antara suami isteri ni..
perbualan ke..banyak aku je yang berkata-kata..kakakkaka


ni citer malam tadi..akibat si izz dah mengantok tahap gaban..pukul 9.30pm dah mula bergesel-gesel serupa kucing minta makanan...gitoo la izz..mmmm...aku siap2 kan settle kerjaan umah yang lain...terus masuk bilik tidokan izz...

sekali dalam dok tidokan izz...baru perasan baju tak bersidai lagi...supplement VITA C PLUS SHAKLEE laki binik ni tak makan lagi...botol2 susu anak yang dah di rendam, tak basuh lagi...
terus zasss whatss app ngan en asbeen...dalam 1 umah pon nak berwhatss app..nak melaung panggil en asbeen..kang si izz ni jaga lak..aku lak tak leh keluar..dok la menempek si izz ni ngan aku..mana la boleh gerak mana2 kan....


makan nya ini la hasilnya..

aku pon sedap di lena di buai mimpi...tau2 je ada yang kejut...rupanya en asbeen kasi sebijik VITA C PLUS SHAKLEE ni kat aku siap ngan air..mmmm...selaloo binik dier yg settlekan B4 tido N sediakan semua untuk dier...alhamdulillah en asbeen tau tu untuk dier jugak...tu yg dier sanggup masuk bilik kasi sebijik untuk aku telan...

aku sedar2 pagi alhamdulillah semua selesai...botol2 susu anak2 ngan baju dalam mesin basuh semua dah tersidai..alhamdulillah...TQ en asbeen...memahami tugas binik mu ini...



9 ulasan:

Myra Jay berkata...

Heheee..
Ini namanya lomantik kekdahnya..

Vit C nape amik mlm, seeloknya amik pagi? Baru Vit dapat serap dlm bdn dgn sempurna :)

eima berkata...

UNTUNG LA SOYA ....

KERJASAMA MENJAMIN KEBAHAGIAAN...

Nurzakiah Hanum berkata...

ala ala :)

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

dalam rumah pun wassup...
nasib baik dpt cik somi yang memahami...
syukur alhamdulilah

Ayu azmir berkata...

alhamdulillah dapat suami yang memahami kan..... hati pun senang dan tenang..

IntaNBerliaN berkata...

alahai akob... baguih sungguh ni...

*btw, psl komen myra tu, betoi ke ambik vit c tu elok pagi ye myra.. sbb masa saya dpt vit c dulu, dia suh mkn mlm sblm tido sbbnya time tu bdn kita dah rest... xda buat keje pe dah...

Mimi Azirah berkata...

hahaha...bgus nih men psan kat wassup je..lalala

Masni Syafie berkata...

bagusnya =) jika sy xlarat sgt, saya meninggalkan semua pesan di kertas...list keje ape yg patot buat n lekat kat dinding...hihihi..tu tuk emergency case..hahaha

lizz berkata...

Waa siap waassap lg tu...hehe Zzz sedap tdo tp sempat lg buat semua yek...