Yang DiSaYAngi

Selasa, 17 Disember 2013

bored + messy

Arini terasa malas je nak update blog..tak macam semalam..sampai 4,5entry aku up kan dalam sehari kan...

arini macam agak serabut sikit..walaupun dah settle semua yang terjadi kan..tapi rasa perasaan tu membawa je sampai nak mengarang pon malas je rasa..sebab rindu akan kengkawan..ku gagahi jua....

arini opis sejuk tahap gaban lagi...
terpaksa pakai sarung tgn ni..kalo org call kena bukak sarung tgn ni sebab dier tak leh touch screen HP...ingat gaji ni nak beli kat uniqlo la sarung tgn tu...tak da la aku guna sepanjang hari sarung tgn tukang kebun ni kan..kakakakkakakakka....


ni la perasaan aku sekarang..sangat2 sengal sekarang...
jari jemari ni malas je nak menari kat keyboard ni...

kena pulok opismate ada bg makanan...alhamdulillah dapat la mengubat perasaan aku yang sengal ni...jom makan....


tengahari ni halfday nak bawak izz check up untuk setahun 3 bulan...arini dah setahun 3 dah adik tecik yang banyak akai tu...

14 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

sama le sejuk mcm nk beku

aanie berkata...

sarung tgn kebun pun boleyy sue...hehe...

apa nama makanan tu? x penah tgk pun...mcm sedappp je...

LYAfrina berkata...

hehe..tu sarung org buat keje berat2 tu.. cotton glove

msredcheesecake berkata...

sy selalu rasa sengal kat opis... rasa nak balik je...hheee

Zee Suhaini berkata...

zee pon tangah blurr jugak ni..keje pon menimbun..

Fiza Rahman berkata...

Jangan malas2.

Zura@Iwan berkata...

knp ni mood ke laut ke?
tk per2 tk yr time ye..

mls pon update juga kan..
hehehe...

amboi pakai sarung tgn ag mcm duk kt oversea..haha..

::NureeN:: berkata...

sempoi 2nd pic tue hehee

Nad MamaZN berkata...

Jiwa kacau ke?
Awat?

Mimi Azirah berkata...

samalah..kdg2 jd sengal kat ofis

eyriqazz berkata...

fuhh, gambar last tu menggiurkan...

dalila berkata...

Opis aku ni pun tgh membeku..Gegege

izan mama mia berkata...

ooo..muncung dia..hahah

IntaNBerliaN berkata...

tu diaaa... last2 nampak plak makanan.. dan2 rasa lapar..