Yang DiSaYAngi

Jumaat, 6 Disember 2013

I Love Ephyra

Ahad lepas aku ada join LIKE, KOMEN & REPOST kat IG EPHYRA2U .... 

so pepagi tak buat pape kat ipoh sementara tunggu kenduri berlangsung...aku pon join la contest ni...

aku pon dah tersampuk dengan testimoni ina interberlian ni..mmg ketara nampak perubahan dier...waktu aku jumpe dier kat SP nampak biasa sebab tak pakai lagi EPHYRA ni...sekali bila dier pakai EPHYRA ni..nampak lain muka dier..en asbeen pon kata lain waktu jumpe dolu...padahal last aku jumpe ina waktu raya aritu..ikikikikikikiki...

pastu mula la aku terjebak dengan contest ephyra by mialiana ni..
aku pon join la...tapi tu la bukan rezeki namanya...nama aku tak terselit sebagai pemenang kat sini pon...

tak pe bukan rezeki..kikikikiki...

so aku join la ahad aritu..tak lama esoknya aku dapat tag kat IG dari mimi azirah - blog pink ummi

terus rasa teruja ko...mmm...suke jemah...si mimi azirah - blog pink ummi ni menang payung ekskelusif dari ephyra ni...

alhamdulillah dah selamat ada di tangan..mmg cepat giler servisnya ephyra ni..terbaik la...sebab aku kasi detail isnin pagi,....selasa petang aku dah dapat..yee....suke...

walaupun aku bukan pengguna lagi...tp aku teringin nak guna...ado yang kasi free kaa...???????kikikikkikiki

nak membeli kena PK dua 2,3X jugak...lagipon aku guna ni lebey nak guna untuk dalaman aku n lebey pada kulit kusam aku...en asbeen pon kata nampak kulit aku kusam N tak sekata...tu aku akui...

yang korang tgk selama ni pon muka aku tu lebey pada bedak compact sajoo..bedak arab..tu..alhamdulillah still setia dengan bedak tu.....


en asbeen macam biasa bagi greenlight aku guna ni..tp bukan sekarang kot...pulus kureng kan..ada benda yang penting lagi/./..kena abaikan dolu..mmmm..pejam mato sajo la...tunggu la ada duit lebey..insyallah aku try nnt..,mungkin...bonus ni nnt..insyallah.....



apa pon TQ sesangat pada EPHYRA sebab select nama aku sebagai pemenang mug ni..walaupun hadiah kecik..tp aku tetap melompat lebey tinggi tau..sebab aku suke...dapat hadiah...

12 ulasan:

Mimi Azirah berkata...

wahhh..sue dh dpt hadiah ye...kite amik lg pun sbb tak tau nak ke hq ephyra mik payung tuh

Zee Suhaini berkata...

sama la kita sue..nak cuba tak kekangan fulus..try la join contest kot2 boleh menang..ada rezeki ada la tu..

aanie berkata...

produk kecantikan ke sue?

eima berkata...

wahhhh tahniah2 ...

Zura@Iwan berkata...

tahniah..
rezeki sue dpt mug tu..

mahal kan produk ni..
pk 100x gk kot kalau nk pakai..huhu

Mia Liana berkata...

wahhh... best tu.. mia pun ada satu kat rumah mug ni..

Nad MamaZN berkata...

Waaa! Cantek mug tu'

izan mama mia berkata...

jelez dapat mug...hihi..

Azura Aziz berkata...

cantik mug tu..

dalila berkata...

wah..tahniah3
bestnye klu dapat merasa ephyra pree kan?
uhukhuk

KhaiZa berkata...

wa... bestnya..

IzZa HaDi berkata...

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com