Yang DiSaYAngi

Jumaat, 20 Disember 2013

Kembaq


Salam Jumaat kengkawan.....dah makan..aku selamat sudah makan...

selama G beli magazine PA&MA...sudah menjadi rutin aku beli magazine ni untuk bacaan aku..sebab aku suke..pada aku anak2 masih kecik, perlu aku untuk dapatkan ilmu dalam magazine ni...


comey je cover front page ni....suke3...kembaq gitoo...

siap aku berangan la kalo aku ada kembaq mesti syiok kan...aku ada la borak2 ngan en asbeen...dier pon teringin nak dapat kembaq..insyallah ada rezeki ada kan abg tecik..

tapi jaga anak kembaq ni kire kena kuat fizikal dan mental kiter kan...terutama dari segi mental kan...

insyallah boleh kan...







13 ulasan:

Fiza Rahman berkata...

Best kan kilo dpt sepasang ☺

mama tisya berkata...

tu la dpt ank kembar best tp time kecik nk jg tu kena kuat fizikal mental cz tgk adik akak yg ada ank kembar mmg letih gk la tp bila dh beso skarang okla

msredcheesecake berkata...

sy pon berangan nk kembar perempuan...hhee...

Gieyana berkata...

Kena kuat mental beb bila da kembaq..tp rezeki dr Allah siapa yg tahu kn..:)

eima berkata...

klu aku cam tak mampu je ... dr segi fizikal mental dan kewangan ... huhu tp klu rezeki Alhamdulillah ....

Nurzakiah Hanum berkata...

bestnya

Afasz berkata...

memang syok dpt kembar, mesti jd tumpuan ramai... tp memerluakan kekuatan yg kuat masa jaga . sbb dua skali kan. nak menyusukan tu agak mencabar. suami n keluarga lain kene bantu. chewahh

jemput singgah blog sy di http://afasz.blogspot.com

Falsya berkata...

Huwaaaaaaa...comel sgtttttt kembar tuhhh...;)

Rizziela berkata...

saya ada anak kembar..tp kembar saya x seiras..twin boy..dah nak masuk 3 tahun umur diaorang

Rizziela berkata...

saya ada anak kembar..tp kembar saya x seiras..twin boy..dah nak masuk 3 tahun umur diaorang

Zura@Iwan berkata...

doa2 smoga dpt kembar nnti ye..
hehe..

dl pon suka beli PA&MA
tp now dh tk beli..hikss

dalila berkata...

sejak anak dh besar sket ni xde dh beli..ms peknen dl je xpenah missed.. (-.-)v

IntaNBerliaN berkata...

sy pun pnh pikir cam sue.. tp tu la, takut xlarat sbb kene handle sorang2.. dgn alisha n aqilah yg sdg membesar ni