Yang DiSaYAngi

Selasa, 3 Disember 2013

Samakah Kami??????


dah la nama sama..
suraya VS suraya
blogger VS blogger


yang penting suar kami sama...kakakkakakakakakak...

lama aku aim meh suar ni..nak membeli tak membeli jugak..padahal murah..waktu aku tgk..RM17.90..sekali tgk td...dah naik harga dah..RM24.90..ok tak pe...still mampu milik lagi....


yang best suar pon sama...yang bezanya MEKCHU suar jahit sendiri..ikut cutting sendiri..aku readymade..tp colour dah sama tu...sekali dah beli...baru perasan yang MEKCHU ada post gamab suar tu kat IG..terus zass mencarik..alamak sama....dah jodoh tu..bila nak berjumpe..insyallah satu hari nanti...

13 ulasan:

msredcheesecake berkata...

Dia jahit sendiri seluar tu? Ok gak.... Murah seluarnya...

Nurzakiah Hanum berkata...

cantik

Fiza Rahman berkata...

Kebetulan sama yer nok.

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

huhuhuhu memang sama...hahahhaa

eB berkata...

uuuu. u bff mekchu yer sue? :)

Zura@Iwan berkata...

pandai mekchu tu jahit sdiri ye..

tp i tk penah pakai sluar color kuning...hehe

Gieyana berkata...

Cantik weh kalernya..i loikkeee..:-)

NM03 berkata...

menarik kaler suar korang... antek hangat

eima berkata...

tu diaaa... kuning tu ...
seb baik cantek je hang pakai kan ...

Iela Fazielah berkata...

wah..kuningnyer mak ngah!..cantik...

Nad MamaZN berkata...

Bleh plak sama kn.. Byk persamaan lg..
Izz n najwa lahir sama thn kan? :)

dalila berkata...

heee..comei3..

IntaNBerliaN berkata...

gaya pun sama, mksd saya, 2 2 pakai baju "labuh" n tarik je atas baju tu utk ambik gambar.. hihii