Yang DiSaYAngi

Rabu, 4 Disember 2013

setelah 3 tahun

Salam pagi kengkawan..pagi ni aku agak BZ....dengan kerja yang bertimbun ni..lama tak bertimbun ni...takpe..aku suke sebab keje aku jenis yang bermusim....

pagi ni tergerak nak tgk akaun nuffnang aku...sesaja..walaupun tahu bukan gerak mana pon nuffnang aku tu....

sekali tgk...


nampak yang bulat merah tu..kikikikiki...

ciput..tp banyak buat aku..lama tu aku simpan...
setelah 3 tahun kan...lama tu sejak aku berblogging lagi ni....

org lain tak sampai setahun berblogging udah 2,3 angka sudah...tabik la...

org kata kena update survey profile nuffnang tu boleh naik...boleh ada BE...tapi aku tgk boleh la..kadang ada..kadang tak do...tapi tak pe...aku tak mengesah pon...


ada jugak kata kena update entry kat blog ni selaloo...pon buat jugak...kalo tak, tak da la yang datang jengah blog aku...giler poyo suraya ni..kikikikiki....ko egat ko femes ames suraya...verangan itu percuma ok...mmmmm...


tp bila tgk amaun banyak tu...pada aku dah alhamdulillah dah..siap call en asbeen...en asbeen pon macam tak percaya je...dier egat selama aku blog ni suke2...rupanya ada jana duit...walaupun sikit kan...siap suruh aku simpan..aku pon tak da rasa nak cash out pon walaupun dah boleh cashout kan....tunggu la beberapa tahun lagi...mana tau dari 2angka naik 3 angka...kikikikiki...giler beberapa tahun...bukan beberapa bulan kan...



p/s : aku berblogging juz tambah kawan N nak bercerita....aku kan jemah..tak gitoo...TQ kat akak aku ADAMNIGINA yg kenaikan aku dunia blogging

17 ulasan:

mama tisya berkata...

tkpe sue..rezeki gk tu..cashout je..jgn peram2..org kata kalo slalu cashout bole dpt be baru

Nurzakiah Hanum berkata...

x pe plan2

izan mama mia berkata...

dah boleh cash dah tuu tp tgg hjg bln..ehe...

eima berkata...

ok l a tu ...byk jugak tu ....
teruskan bercerita sbb aku pun suka baca ...

dalila berkata...

rezeki tu..
tggu la xlama dah tu nak capai 3 angka..
;)

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

rezeki tue....
best tue..nampak sikit tapi berharga...
tapi bagi jue memang banyaklah tue

aanie berkata...

uiks, banyak dah tu sue...tahniah!!

Zee Suhaini berkata...

ciput pon rezeki gak sue..
alhamdulillah..moga lepas ni makin bertambah..

Zura@Iwan berkata...

alhamdulillah rezeki gak tu.
sm la..kita pun nuffnang mmg tk byk..
since blogging 2009 kot, baru sekali cash out..tu pun rm50 je..haha

Shima Salleh berkata...

nuffnang ku xleh buka lupa pasword agagagagaga.. tp tak sampai rm15 kot wakakakakaka

ezyra daniel berkata...

tahniah kak.byk tu.hope lps nie sye pon merasa byk tu jugak.btw sye klik lagi nuffnang akk,biar btambah angka tu hehe

Nad MamaZN berkata...

Alhamdulillah..

Cash dpt
Kawan2 pun dpt
Kan?

Masya berkata...

banayk tu.. tahniah.. kumpul bnyk².. lama² x perasan pun dah bnykkan...

Fiza Rahman berkata...

Aku masa nak 1st cash out dulu pon amik masa bertahun2 juga tau. Tahniah...dah bley cash out tu.

Falsya berkata...

Mak jeles okayh..duit nuffnang bg skit nau..nyampehssss

dalila berkata...

ko bz ke?
xupdate pun arini..

IntaNBerliaN berkata...

ooo sue sbb nigina ajak buat blog ek.. saya plak sbb hubby yg suruh.. hihii