Yang DiSaYAngi

Khamis, 19 Disember 2013

Suraya 2 pinggan Nasi

Waktu lunch tadi unit aku sama2 makan kat nasi ulam presint 15 ni makan nasi kukus ayam berempah..mmg sedap kat sini..aku suke makan...korang carik je papan tanda kedai ni nasi ulam, sebelah ngan lunatots sini...

makan2 ni sempena sambut bufday dari bulan 8-12/2013 ni...so aku pon terlibat sama..

yang di raikan..kompom la aku...kak ida yg pakai inner biru, nana pakai tudung paridah pink, kak wan tudung kuning, abg jihan yg duduk depan aku N kak odiex..nun jauh terletak hujung sana, yang pakai tudung purple...

 kompom semua gamba dari aku kan...
blogger..mana boleh ada XTVT tak amik gamba kan...


yang baju oren tu la apak kami..CC yahya...dalila ko kenai kan...




haa ni la nasi kukus ayam berempah aku..ni pinggan pertama...pinggan kedua selepas 10 minit...org lain makan dolu atau selepas aku tak abis lagi..aku makan lambat dari dorang aku yang abis dolu..org pertama makan tu...abg jihan N CC yahya makan dolu pon lambat abis..kakakkakak...

last2 tambah lagi untuk kali kedua..po licin..alhamdulillah rezeki dari allah..kenyang...



balik ni nak sental ni pulok lepas meeting unit pukul 3 jap lagi..

chocolate chip walnut..fav mak aku ni....aku pon suke...

korang terkejut tak aku makan 2 pinggan..aku sowang je tau..yg lain, ada yang tak abis..ada yang menggah, ada yang kekenyangan..aku kikikkii..melantak lagi..tak terkejut kan...sebab korang mesti kena tau kawan korang ni suraya memang makan banyak..tu yang anak dier izz pon ikut dier jugak...kuat makan, kata en asbeen...en asbeen suke aku makan banyak...dier kata kalo tgk aku makna banyak..dier senang hati tgk aku gitoo...but at the same time jemah jaga jugak diri ni..adakan supliment untuk kesihatan diri sendiri..


p/s : pergghhhh perut belom ketat..kkkikikkikkiki

15 ulasan:

Gieyana berkata...

Waa..bestnyer beb...:)

Nurzakiah Hanum berkata...

nyum2

Zee Suhaini berkata...

Sue, 2 pinggan tu makan ke menternak??? ooo mentang2 bufday girl kan, balun tak hengat tu..
nasi kukus kalo kena yang sedap memang rare la..

Falsya berkata...

Jeles la ngan jemah nie...mkn buk bdn maintain slim..mana prgi semua makanan tuhhhh...hehe

Masya berkata...

biar betul ... tapi sue slim oklah .. mkn suplimen jgkkan demi kesihatan hihihihihi...

Ibu Lala berkata...

Bestnya sambut besday. Kat sini x de pun. Tapi klw org nak celebrate bday akak rs malu la pulak.

Bday hari tu anak yg fest buat suprise. Rs terharu pulak.

Sya Nadia berkata...

sedapnya makan...

Nad MamaZN berkata...

Makan byk tp still maintain ok ar
Ai is jeles la hahaha

Shima Salleh berkata...

nasinya mcm sikit... tips shima nk mkn byk, jgn minum air hahahahaha.. dah mkn kenyang br minum air.. hahahaha

Zura@Iwan berkata...

perghhh...

sendat rasanya kalau mkn begitu byk..haha

tp ko mkn byk tk gemuss tk per jemah..haha..

mekchu berkata...

kemain ko ye besan.. tlg jgn buruk kan nama SURAYA.. hahahaha

msredcheesecake berkata...

HB walau pun da lambat.... sedap nampaknya nasi kukus tu.... lapar...

eima berkata...

kite boleh geng ... hahahaha

izan mama mia berkata...

hamboi makan makan makan....

Fiza Rahman berkata...

Menternak lemak betul ni jemah.