Yang DiSaYAngi

Khamis, 19 Disember 2013

Tak Tahu Nak Update Apa


Arini macam biasa bukak blog dari pagi tapi sampai kini dah masuk waktu lunch baru nak update sebab arini blank tak tau nak update apa...kui..kui..kui...

sedang menaip ni pon perut berbunyi sampai org sebelah perasan kan..mmm..lapar ni..

tengahari ni ada farewell buat makan2 kat presint 15...sajoo untuk bufday 8-12/2013..termasuk aku la tu kan...giler tak masuk aku..aku bakor umah deme sowang2..aku bab makan mmg tak boleh di pisahkan..makanya suraya arini sekali lagi akan menjadi DBKL lagi..kakakkakakakka....

arini pon keje pon suam2 kuku..tak banyak dah kan...banyak dah settle..sebab ujung tahun kan..alhamdulillah....

so hujung minggu ni nak bawak syawal G jumpe dinosour..yeeaayyyy sebab syawal asik sebut la dinosour ni kan...ada ke die tunjuk dinosour atas pokok...adoi..sabo je la....sambil tunjuk kat aku..pastu cakap..

"ibbuuuuu...dinosour.."

adoiii dinosour mana boleh panjat pokok...dier pijak pokok dier tau la..sebab dier tinggi...

dier sesejak boleh mula nak bercakap ni alhamdulillah aku suke bercakap dengan dier..kkkiikikkikikikiki...aku suke sebab aku pon banyak cakap..kalo tak, tak da la jemah ni kan...

dah la...nak menghitung waktu nak kuar makan...makan free...free la sangat..yg free tu kek..yg bayar tu makanan....jadi la...




p/s : ehhh tak tau nak update apa..tp banyak pulok ko menaip kan suraya..auta lebey ni..kui..kui..kui...dah kata jemah kena banyak cakap...

6 ulasan:

Iela Fazielah berkata...

xde idea tp taip panjang lebar kira ok la tu...dpt 1 n3..haha

eima berkata...

o0o nk pi tgk dinosaur ek ... fahim memula xcited pastu takut .. hahha dah 3-4 tmpt mama bw br x heran dah die

Fiza Rahman berkata...

NI ada jer entry...hehehe..

beb, kat mana pameran dinosaur tu? Mcm best jer.

Zura@Iwan berkata...

jemah tk taw nk update ap..
tp now dh update ha..kahhh!

amboi nk tgk dinasour kt mn syawal?
nk ikut bleh? hikss

Ibu Lala berkata...

Kat mana nak tgk dinasour tu. Nak pi jugak. Danial suker.

Dlm x de idea tu pnjg jugak ceritanya.

IntaNBerliaN berkata...

dinosour kt mana ni sue?