Yang DiSaYAngi

Jumaat, 25 Januari 2013

wish me luck

salam pagi kengkawan..pagi ni hujan rahmat kan..dari tengahmlm sampai ke sekarang...sape yg cuti syiok wooo kalo tarik selimut balik ni..

aku cuti arini,tapi tak da kat umah..settlekan ape yg perlukan disettlekan..

hanya doa dan ucapan dari kengkawan aku harap,aku berjaya..ammminnnnn..ape dier,nnt la dah berjaya,aku bgtau,klo file mmg x la..kaaakakakakakakak...

Rabu, 23 Januari 2013

ibu pon nak tagging jugak

ibu pon tak mo kalah jugak ngan anak2...anak2 tagging kat botol susu,ibu pulok tagging kat hp,walaupun bukan nama dier kan..

nasib la si abah tak join sekali..klo idak,untungla syawal n izz dpt ibu abah sengal,kakaakakak

cuti kapit

hari ni mak jemah cuti2 hokey..nnt mak jemah dtg terjah korang..arini n esok mak jemah cuti,cuti nak selesaikan hal yang perlu diselesaikan..

almaklumla esokkan maulidur rasul..so jumaat pon cuti sekali,ok la cuti kapit kan..kikikikiki.,

anak2 g school la,mana boleh cuti..ibu dier je cuti

Selasa, 22 Januari 2013

saya dah boleh pegang

 Alhamdulillah walaupun izz lambat sikit dalam perkembangan dier...tapi izz tak mo ketinggalan jugak..kikikiki...
 
"saya dah boleh pegang..saya suke..saya suke.."
 
eh salah bukan saya yang suke...ibu saya yang suke la..kikikiki...
 

 
windu la nak jumpe budak tecik ni tau...semangat bukan main sekarang ni...walaupun saya naik 300gram je ..jadi la janji saya sihat..kan ibu...

sedeynyer tak dapat makan ni

 
 
 
teringin nak mkn ni...
 
tapi mak tak kasi//katanyer...seezzuuukkkk...alahai...
 
dah la peberet..mmmm
 
 
 
 
p/s : G MPH tadi, carik novel setia hujung nyawa, ta kda la..kena terjah popular ni...


akhirnyer ku pilih ini

 
hasil dari testing..testing
 
 
ramai yang suke yang aku try ni...
 
 


akhirnyer aku pilih ini...
 
 
 
en asbeen cukup suke yang biru tu...katanyer nampak stail..
 
aku G beli kat jusco balakong..kat kedai TSC(MOD)...mmmmm
 
mcm tak sabar nak ajak en asbeen jalan...nak pakai kasut ni..kikiki...kata en asbeen warna merah hitam tu dah biasa...tp aku suke paternnyer...
 
 
 
 
 
p/s : padini tu en asbeen punyer...untungla bini belanja...



kami di pagi hari

kami di pagi hari...seronok memasing dah bangun awal..
tgk abg syawal baru lps mandi,dgn towel di bdn lgi..kikikiki
hari ni tak sempat BW korang sebab pagi ni ada perhimpunan bulanan..
giler sekarang update kat hp..kakakaka..dari semasa ke semasa akan ku update lagi..kikikkki
p/s : mak aku kata muka izz mcm muka aku

testing sesajoo yee

memalam ni sesajooo la dok ngetest blogger android ni..dolu ada la buat,tp mcm susah je,buang sudah..ni buat blk..so far yg kali ni,better..

korang rasa mana 1 yang aku beli...jom teka teki

Isnin, 21 Januari 2013

Untuk pertama kalinye

 
Salam pagi kengkawan...
 
 
 
 
 
haaaa....selaloo org buat durian crepe...tapi aku ni durian lambat sikit kan...so aku ubah la jadi...
 
 
 STRAWBERRY CREPE
 
kikiki

aku paling suke ngan whipping cream ni...
1st time buat kental gini ni''..lallaalallalal...
 
mak suke tau bila menjadi..
 
 
komen mak aku
"sedap ni..nampak la betoi2 crepe..tak mcm mak buat..mcm ketayap..kikikiki
 
 
 
p/s : terus bawak opis pagi ni...sebutir je untuk en asbeen...