Yang DiSaYAngi

Isnin, 5 Ogos 2013

Salam Lebaran Buat semua kengkawan My Little Family

Di kesempatan ini, kami sekelurga mengucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin andai aku atau keluarga ku terkasar atau tersilap kata dalam bertutur...

moga ramadhan yang bakal pergi akan di rindui oleh kita semua dan syawal yang bakal menjelang tiba ni memberi keberkatan dan sinar yang mulia untuk kita semua...


aku tak pandai pon nak buat kad2 bagai...cukup la korang tau yang aku sentiasa egat kat korang///

arini last keje...esok start cuti sakan sampai la isnin 2 minggu lagi baru aku masuk....jalan jauh ni..tahun ni fair n square la...raya pertama sehingga raya ke-5 aku akan beraya kat umah en asbeen kat kluang...setrusnya aku akan zasss ke penang beraya dengan mak aku yang balik sana raya ngan tok aku N kakak aku kat sana....so maktok syawal n izz kiter jumpe kat sana tau..insyallah lepas berbuka..usai solat isyak, kami gerak...aku pon dah cakap ngan en asbeen, 

"tak payah laju2..saya ada..teman awak berborak...sampai depan pintu umah awak...lambat sampai tak pe, banyak berenti takpe..janji kiter selamat sampai..."

so nak cover boleh tak..nak tido time lunch hour ni...

so 1st time en asbeen kata tak yah masak...dier beli makanan kat luar..tapi bukan param katanya...sebab dier tau azam aku....alhamdulillah nak abis ramadhan masih setia dengan azam NO PARAM...

so moga semua kengkawan yang nak balik ke kampong memasing selamat sampai dan selamat pulang...



p/s : mood sudah ke laut nak bekerja...meja sudah bersih aku settlekan tadi/....