Yang DiSaYAngi

Jumaat, 24 Januari 2014

berkampung di wad pediatrik, hospital putrajaya - izz Cerry berry pulok -part2

Salam kawan2..
Pagi ni masih lagi di sini..tak tau bila keluar..

So far perkembangan izz better than last night.....

Izz pon dah x muntah since jam 3am...tu yg last..potion pon sikit je...dah berhempas pulas muntah banyakkan abis satu rumah n emergency n baju n badan ibu izz ni pon bau muntah segala bagai...

Tapi sekarang lain pulok..dier cirit birit la pulok..tp tu mmg dah di jangka oleh doc sebab tu semua melibatkan sistem pencernaan.. So doc tak risau sangat..sebab doc kata better dier cirit selepas muntah..selepas tu he is going better..tu yg aku nak dengar kan..

So dari semalam sehingga pagi ni dah masuk 8x izz cirit birit..kali pernta kuar warna cekelat..kali kedua hingga keenam tak da kaler...cair sgt..tp still ada serpihan makanan yg dier mkn..

Kali ketujuh n kelapan so nampak ok..qalaupun cirit tapi nampak kaler dah ok..kuning cair..so ada kaler x la aku risau kan..sekali izz meneran bunyi macam air paip..woooo...
Di kala org sedap di lena dek mimi..aku tidoq duduk jaga izz..ada sofa..tp izz macam syawal x suke tak da org si sisi..mmmm nasib la ibu kamoo ni kecik molek je izz, senang masuk sekali dalam katil berpagar ni....

di kala jam 1.28am...dier boleh jaga n ajak main..ikutkan la izz...



ni hari jumaat nya..Alhamdulillah Nampak perubahan, tp still kena pantau lagi...

 
 
nanti kiter citer lagi yee

6 ulasan:

eima berkata...

alhamdulillah dah discaj kan ...

tu la cam aku dulu alisha tak mo tido atas katil die tido dgn aku atas sofa...huhu

Cik Jue berkata...

alhamdulilah makin bertambah baik..kesian tengok izz ari jumaat petang tue...

Rizziela berkata...

Alhamdullilah..

Anak saya pun sama..tp x warded..risua kalau warded

lieyalatif berkata...

alahai sian izz....letih tu badan ape2 makan semua muntah balik...cirit birit pun kesihan hah...mesti melecet bontot tu....moga izz cepat recover yea..... lepas kuar spital ni kene laa izz bina badan balik.... cirit birit ni mesti boleh buat turun berat badan kan.....

Zura@Iwan berkata...

sedih tgk izz sue..
kan zura ada komen sblm ni..
irfan pon penah warded kan..

tu yg teringt plak..
sure dia rasa rimas kan..
tgn kena drip tu,
tp keadaan izz dh beransur ok..
inshaAllah doakan yg terbaik utk izz..

ko mmg penat kan..
tp nk buat cm mn
pengorbanan seorang ibu..

Nad MamaZN berkata...

Sedih tgk gmbr kt entry ni :(