Yang DiSaYAngi

Ahad, 19 Januari 2014

Di kala Jam 12.55AM

 
 
Salam Ahad kengkawan...
 
di kala jam 12.55Am ni..tetibe terajin la pulok nak update blog memalam buter ni kan..
 
sedang elok si izz tido dalam bilik...aku menemani dier..elok sangat la mood nak berceloteh tu tiba kan...kui..kui..kui...si abg syawal N abah tu sebok layan kartoon kat HP aku..mmm..untung la HP ibu jadi mangsa kome kan...yang best tu bukan tgk kartoon syawal..tp kartoon abah yee...korang tau la kalo seusia en asbeen tu tgk kartoon pe kan..lawan2 bagai, CSi bagai la...gitoo2 la gaya dier...suke hati kome la...janji charge balik HP tu kasi penoh bateri Ok....
 
 
so memalam ni berdua ngan izz dalam bilik...tak da buat apa...jom la ngadap laptop yang dah lama tak di lenjan oleh si pemilik...aku la pemilik tu...abis sopak di lenjan dek anak2 N si suami..selamat laptop aku ni...abis ronggak keyboard laptop ni tau...
 
 
terasa macam ari ahad je semalam...semalam ke..semalam la..dah arini ari ahad kan...mmmmm...mana taknya..semua kerjaan umah settle...persiapan untuk ari isnin patut buat hari ahad pon dah siap settle ari jumaat...baju seminggu keje aku n en asbeen pon siap ari jumaat...uniform taska syawal pon siap ari jumaat...beg2 sekolah anak2 pon siap ari jumaat jugak...siap taruk susu siap2 dalam beg...giler kentang buat keje...
 
nape nak kuar ke??????/
 
tak la...duduk umah je cuti 3 hari ni...no plan ke sana ke sini...org lain sedap2 bercuti..panjat gunung bagai.., balik kampong mandi sungai bagai, naik Cameron la...aku duduk umah...ok la..janji cuti kan...insyallah ada masa aku, bercuti jua..
 
ehh..eh...terpanjang pulok celetoh...dah la nak tidoq ngan izz la..daaa...

9 ulasan:

Mama Idlan Irsyad berkata...

bagusbya sue.. jaa x sempat buat pa2 pun lg... seharian keluar semalam.. haha, pagi ni nak kena rajin balik la..

msredcheesecake berkata...

CEPATNYA SETEL KEJE UMAH... SY HARI AHAD PUN TAK SETEL LAGI...HHAAA

lizz berkata...

Mmemang best dapat extra cuti ginikan..dapat buat memacam...sama la kitew persiapan untuk seminggu semua dah sisp..psgi ahad boleh ilek2

LYAfrina berkata...

bercuti kat rmh sdiri pon best sebenarnya.. habiskan masa di rumah..time ni blh rest betul2..

Mimi Azirah berkata...

Sama la kita...cuti p jg nih duk umah jela

Cik Jue berkata...

sama lah kita...
lepak king je kat rumah 3hari berkerja

lieyalatif berkata...

lieya plak sue kalo weekend mmg jangan harap laa ade entry kakaakak..dasar pemalas katenye kan heheheheeh....hari keje pun entry rompong2 inikan pulak weekend...

ish sue, kalo lieya lagi syok dok umah jek cuti2 nieh...renggang rase urat pinggang dpt rehat golek2 tgk tv main ngan anak kan....

Nad MamaZN berkata...

jom la bebila kita cuti sesama..cmbest gk kan..cuti2 bajet nama diberi huhu

dalila berkata...

tdo oii..tdo..haha..