Yang DiSaYAngi

Selasa, 28 Januari 2014

Happy Bufday Syawal Yafiq Yang ke-4 (Tahun Hijrah)

Lupa pulok Ahad lepas 26.01.2014 bersamaan 24 Rabiulawal 1435H, genap Syawal Yafiq 4 Tahun...

aku sejak ada anak ni, alhamdulillah mmg ingat akan tahun hijrah, bulan2 islam ni....
mmg setiap tahun aku akan wish dekat syawal 2x dalam setahun...

1st - 24 Rabuilawal (Tahun hijrah)
2nd - 10 Mac (Tahun Masihi)


tahun ni lupa pulok...maap la syawal, ibu kamoo ni stress n asik Pk pasal adik kamoo yang tak sihat tu je...maap ye...nanti ibu belikan kamoo kek 1 slice ye...nnt kiter makan sesama yee...

ibu doakan moga kamoo jadi anak yang terbaik di sisi ibu dan abah...dan menjadi hamba yang soleh di sisi Allah SWT...



p/s : ibu niat nak free botol susu pulok la kat kamoo syawal..tp macam mana yee....


14 ulasan:

Cute Mum berkata...

happy besday syawal..
moga jadi anak yang kuat n sehat ye.. nanti leh jaga ibu ayah n adik..

dania kalo kat rumah dah kurang minum susu botol.. tapi rumah nenek mengada2.. cuma tak berjaya nak suh minum susu guna cawan.. asyik kata susu kena minum dalam botol.

babYpose berkata...

Happy birthday Syawal, semoga diberkati selalu.

msredcheesecake berkata...

HB Syawal....nak tukar botol susu memang kene bertabahlah... jgn mengalah...hhee

eima berkata...

ala tak perlu ko nk free botoi ... biar la die minum susu ..susu kan bgs utk tulang dan pertumbuhan budak 2...

klu ajar gun cawan depa lama2 jd tak minat ngan susu//fahim yg dah 6 thn tu masih isap botoi tau ... aku tak kisah la

Zura@Iwan berkata...

ameen..

selamat ulangtahun kelahiran yg ke 4thn Syawal..

dalila berkata...

hepi besday abg syawal..
in sha Allah bole sue..
potty training ko dh berjaya ni kan plak nk stop botol..
sue bole! sue bole! sue boleh!
ko try je bg air kotak dutch lady tu ke utk gantikan susu..

Falsya berkata...

amin3..

happy birthday sayang dak sweet..

lieyalatif berkata...

SELAMAT HARI LAHIR budak bijak....semoga syawal sentiasa dlm lindungan Allah taala...jadi anak yg bijak, soleh dan sihat2 selalu key....

ape adiah besdey boy ni sue heheeheh

Cik Jue berkata...

selamat ulang tahun syawal...
jadi anak yang soleh buat ibu dan abah ye...

Myra Jay berkata...

Happy besday Syawal..
Moga membesar menjadi anak kebanggan Ibu Ayah ye:)

LYAfrina berkata...

alhamdulillah..
happy birhday syawal..
bgusnya sue, tahu tahun hijrah jugak.. lya nk kna check jugak la

lizz berkata...

Happy birthday syawal moga jadi anak yang soleh ceria...n sihat selalu...

Fiza Rahman berkata...

Happy born day syawal. Smoga membesar sebagai anak yg soleh. Sebaya qahirah rupanya.

IntaNBerliaN berkata...

happy bzday syawal..

pasal free botol susu tu, saya tak dpt tolong sbb saya pun xtau.. hihii.. bkn pe, sbb alisha n aqilah kan minum dlm cawan, so, xda pengalaman