Yang DiSaYAngi

Khamis, 9 Januari 2014

Jom Naikkan Trafik Blog 2014



jom join naikkan trafik blog untuk 2014 ni...jom2..mana la tau kan rezeki mung suraya UV  naik kan..kikikikikiki...senang, simple je peraturanya...

1. Buat entry bertajuk : Jom Naikkan Trafik Blog 2014! 
2. Tak Perlu follow Blog Meroyan Mak Dara ni
(Tapi kalau sudi dengan rela hati Mak Dara tak halang hehehe)
3. Tepekkan Banner di atas tu dan link kan ke entry ini
4.Tuliskan serba sedikit tentang blog anda
5. Setelah selesai letakkan url entry anda di komen box di bawah ye

senang kan...so jom reramai join ok...

pada aku blog ni banyak berceloteh pon tentang kisah kehidupan berkeluarga si suraya jemah ni N kehidupan suraya sebagai seorang pekerja, seorang kawan geng gosip jemah N yang penting anak2 jemah la..permata hati sueakob ni....banyak yang di kongsi kan di sini, berceloteh sampai berbuih mulut jari jemari untuk setiap entry di blog ni....alhamdulillah masih ada yang bertandang sebab ingin tau n kepochi sama jemah tentang hal2 jemah...jemah suke, demo2 kenai jemah tau....


so pada yang akan terjah n tak terjah..salam perkenalan dari suraya senget ni...jom reramai kiter join segmen jom naik trafik blog 2014 by bicara mak dara 

ok...daaaa....

31 ulasan:

Zura@Iwan berkata...

good luck..
kita punya blog pon traffic mandom jek..haha..
tk femes atenya..hehe

adianiez AIDA berkata...

:-)
aida join juga segment ni...

saya tak tipu!!nina the mummy berkata...

sila follow n singgah blog saya! ambik ko... straight binti forward! terus bin terang! muahh!!
http://ninathemummyntheboys.blogspot.com/2014/01/14-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Akif Imtiyaz berkata...

Assalamualaikum..
Salam Ukhwah Fillah ..
Terjah Sini Dari Segmen Yang Sama & FOLLOW SINI 359
http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Dyah berkata...

salam ukwah..jemput singgah ke blog sy

Amanda Suria berkata...

salam kenal..salam ukhwah, datang bertandang dari segmen yang sama...follow sini ye...

Sally Yatiey berkata...

Selamat bersegmen ;)

http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

SyedGraphix Dot Com berkata...

Singgah sini dari segmen mak dara juga. Salam perkenalan :)

Maksue berkata...

Hihihi tak sempat nak joint!

Datang singgah sini ye...

Azhafizah Md Nor berkata...

Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

http://www.azhafizah.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Tetamu Istimewa berkata...

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih. Semoga berjaya dalam misi ini.

dalila berkata...

selamat bersegmen sue ;)

Cik Puan Rara berkata...

Assalammualaikum,datang dr SEGMEN MAK DARA! singgah dan follow sini.moga perkenalan ini boleh mengeratkan lg ukhwah kita sesama blogger.Amin.

julia jamaludin berkata...

singgah sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Ahmad Zaki berkata...

Singgah dari segmen yang sama. =)

http://zack-hoya.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html?showComment=1389315945965#c7955046344653586447

Mia Liana berkata...

salam... mia datang dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Fiza Rahman berkata...

Dtg dari segmen yg sama...hahaha...

Phat berkata...

singgah dr segmen mak dara http://www.phat.my/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html tq

Kisah Si Dairy berkata...

datang dari segmen Makdara
http://www.kisahsidairy.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Syuhada Baharudin berkata...

datang singgah dari segmen yang sama.
follow done. nuffnang click also done :)
selamat bersegmen & berblogwalking.

http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

bella luna berkata...

salam tuan tanah ;)
kunjungan hormat dari http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

sudah menjadi pengikut setia blog ini. keep blogging dear =)

Maszie Fatah berkata...

dari segmen yg sama
http://maszie.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Done follow...:)

mazzING berkata...

Salam Perkenalan, Datang melawat ke blog comel ni. Hehe. Datang dari segmen yang sama. Jemput singgah ke Blog saya. :)
MZG

yang baik Ishak berkata...

YB datang dari segmen yang sama. Baru berkesempatan singgah dan tinggal jejak.

http://yangbaik.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Ainim Suju berkata...

Salam perkenalan..
Singgah blog walking disini

Dah follow juga ya
http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

sYiRa LoKMaN berkata...

singgah dan follow dari segmen yang sama :)
terjah blog ye...ada banyak giveaway menarik utk anda join ^_^

IntaNBerliaN berkata...

lama dah saya tak join segmen camni..

arina abdul rahman berkata...

Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Si Tracey berkata...

datang sini singgah dari segmen yang sama hehehe

Mas Zull berkata...

assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

Kasih Lestari berkata...

Harap tidak terlewat untuk datang melawat…

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html