Yang DiSaYAngi

Rabu, 29 Januari 2014

SUAMIKU ENCIK PERFECT 10 - suami aku la tu...betoi tak...

Salam rabu kengkawan...

baru up tengahari ni...sebab pagi ni aku ada mesyuarat puspanita kat opis ni..sampai tengahari ni, mmg idok la memandang komputer kan...

jom hari kiter salahkan 
CIK JUE sebab dier ada up kat FB dier aritu pasai pesta buku kat opis dier..terus la mata aku dok pandang buku ni
suamiku encik perfect 10...

padahal org dah berjaman la katam buku ni...silap2 dah 2,3x kot khatam kan..aku baru nak membaca...org sekarang sebok dok baca the wedding breaker tu..aku dah baca...tapi tak abis..akak aku sebok la nak baca buku tu kan....kikikikikiki..jgn tak tahu, si NIGINA tu sekarang dah kaki novel macam aku...masak la ko dik..rambang mata la pasni tgk novel...welcome to the club yaa...

alang2 CIK JUE nak datang hospital waktu izz kena ward dolu...aku minta dier belikan...
boleh la jadi peneman aku di kala izz tak sihat ni, dier tido, aku bosan dah asik tido je...baca sesekali ok gak kan....

mmg best...dah nak abis dah aku baca...kui...kui...kui...aku rasa bila novel ni dah di letak kat raknya...mau hilang ni..mau kerjaan kakak aku tu..NIGINA...kikikiki..takpe, dier jenis meminta...

SUAMIKU ENCIK PERFECT 10.. ya aku pon ada...

ning dia..mmg dier perfect 10 pada aku...so far alhamdulillah nak masuk 5 tahun melayari bahtera berumahtangga ni....dier sangat2 bertanggungjawab...segala macam semua dier uruskan, kecuali hal rumah...kikikiki...tp sekarang dah ringan betoi ni...tak perlu di suruh, dah pandai angkat baju dari laundry bag N bawak G mesin basuh....kadang tu baguih bile si binik dier sebok masak, dier tolong angkat baju..kalo binik dier tak sempat masak, kemas semua rumah, dier la yg memasak...dier mmg masterchef aku kat umah ni...

alhamdulillah tanggungjawab pada anak2 pon sangat2 baguih...dier tak penah beza2 kan kasih sayang anak2 dier..semua sama rata..main pon sesama...


kalo la jemah tak ngorat dier dolu, kalo la jemah tak cakap kat dier dolu "saya suke awak"...mau tak kawen aku ngan dier ni..nasib aku cepat sambar dier...walaupun tak da org nak kat dier..ye ke tak da yg nak kat dier..kikikikiki...yela en asbeen jemah ni sangat la pendiam kan...siapa yang kenai tahu kan en asbeen ni siapa kan....tp alhamdulillah dier seorang suami yang perfect di mata aku...



p/s : terima kasih ya Allah kerana kau kurniakan suami yang terbaik di mata ku ini..

9 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

alhamdullilah

:: Cik Viva :: berkata...

Haa..novel ni pun tgh shoot skang utk drama..makin bertambah rezeki penulis novel kan..

iduraz berkata...

alhamdulillah..semoga berbahagia ke akhir hayat sis..:)

Nad MamaZN berkata...

Alhamdulillah..
Moga terus bahagia selamanya..

dalila berkata...

alhamdulillah..
semoga bahagia hingga ke jannah..

*oo..novel ni pun jadi drama nnt ye..byk plak citer adaptasi dr novel..tp siyes..citer cmni la yg meletop..kecuati PISA..hoho

Fiza Rahman berkata...

Macam best jer buku tu. Alhamdulillah dpt somi yg baik mcm akob ni ☺

Iela Fazielah berkata...

alhamdulillah... bertuah dpt suami yg memahami.. yg caring n yg penting rajin buat keje rmh tau... suami ila so..so...je... kerja rmh malas, msak ok, mengembur no. 1... muahaha

eima berkata...

mudahan kekal bahagia ke jannah ye kawan ..
seb baik tak malu tp ko ni mmg sengal .. hihi

IntaNBerliaN berkata...

alhamdulillah.. bertuah sue dapat suami yg rajin macam akob.. rngan tulang