Yang DiSaYAngi

Rabu, 12 Februari 2014

Entry Rindukan Maktok Syawal N izz


Rindu pulok kat maktok demo ni tau...

tadi baru dapat bercakap ngan mak kat taiping sana tu....jaga tok aku kat sana...tok takmo datang putrajaya...katanya tak best...kikikikiki..tok sekarang duduk ngan makcik aku kat taiping...tp buat masa ni mak aku jaga tok aku sebab makcik aku kat taiping sedang mengerjakan umrah ..mungkin minggu depan kot balik...

tp maktok..P la letak mana cerok pon..itu maktok haa boleh hidup wooo....dier nala aku call td dier baru balik dr penang....duduk umah akak aku...untung la jumpe cucu2 kat penang pelok...

cepat mai balik putrajaya....org banyak call nak order kuih ni...kikikiki..sebenarnya anak kamoo ni haa rindu tapi takmo cakap kat kamoo ni mak...cucu2 kamoo kat sini pon sama windu..asik la ketuk2 pintu bilik maktok...

dah kalo maktok dorang ni lelama kat kampong, mula rindu bertandang...macam mana la nanti kalo betoi2 mak aku balik duduk terus kat sungai petani tu...mmmmm...terasa mungkin sunyi kot..tak da geng gosip aku kat umah ni...en asbeen gosip sekadar mendengar je..respon tak best..mak aku ni sejak jadi maktok org N anak dier jadi mak org, gosip takmo kalah....


balik ada je nak gosip geng2 masjid, geng2 surau2, geng2 pesara dier...macam2...aku pon sekali..tak ketinggalan ok...


p/s : cepat reply mesej ye mak..ya tunggu ni...

8 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

comelnya

Nad MamaZN berkata...

Alooo suwiitt..!
Moga maktok diberi kesihatan yg baik

Zura@Iwan berkata...

alahai..
rindu mak ye..
ooo...kak ko la duk kepala bts tu ye?
umah sp now..ada sapa duk?

BUNDA a.k.a KN berkata...

assalam,

salam ziarah dari bunda..

Cik Jue berkata...

mesti rindukan..jue benda wajib call mak ngan ayah jue...

lieyalatif berkata...

seronok plak bile jadi mcm mak sue ni kan....ke sane ke mari hah...tak le die bosan kat satu2 tempat...lieya ni ajak gak mak abah dok sini lame sikit, ermm sayang nak tgl umah katenye....

lieya pun mcm sue lah, sehari tu tak sah kalo tak call atau sms....tanye kabar...tapi selalunye tanye masak lauk ape arini heheheeheh....

lizz berkata...

waa kemain jelita mak sue ni tau...tetiba teringat mak kat kg ...

IntaNBerliaN berkata...

xleh bayangkan kalu mak sue duk sp.. yela, dari dulu sue duk dgn maksue kan, sampai dah ada ank 2