Yang DiSaYAngi

Isnin, 10 Februari 2014

Hasil selepas 4tahun mejadi Blogger

Salam kengkawan...

selama 4 tahun aku menjadi seorang blogger..tak penah terfikir yang aku akan ada hasil bersama blog dan nuffnang ni..sebab aku tak penah heran pon ngan nuffnang ni, sebab aku tau bukan mudah nak dapat hasil dari nuffnang kalo UV trafik kat blog ni suam2 kuku je...tak da la glemr mana pon macam dorang2 yang power kan..sampai beriban dapat 3angka, 4angka., 5,6 angka kan..aku ni dapat 2 angka...itu dah cukup memadai buat aku....

bersyukur dengan nikmat yang di beri..ok la janji ada yang nak kasi, dari tak da kan..
TQ sesangat pada nuffnang sebab sudi jua bagi hasil yang tak seberapa ni kat blog picisan ni...

terima kasih jua pada kengkawan aku yang sudi datang terjah2 kat blog sengal ni kan...sayang korang ketat2 tau...

ni la hasil yang tak seberapa tu..boleh la janji ada buat perbelanjaan aku sefamily kan...janji ada kan..elok la tangah2 bulan ni poket pon surut  kempis je kan...ada ni boleh la buat belanja sikit2 kan...walaupun amaun celah GG kan...

org lain mesti dah banyak kali cash out N mesti dah banyak kali dapat kan...tak pe la rezeki masing2 kan allah tu nak bagi..kiter sebagai hamba terima degan seadanya...

aku dapat cek ni jumaat lepas pon dah melompat2 monyet kat depan mailbox tu, apatah lagi dorang yang dapat riban2 kan...

lepas cashout ni aku tgk kat earning nuffnang aku baru RM9.45..ok la tu dolu nak dapat banyak ni pon makan masa setahun dua tau....alhamdulillah

p/s : alhamdulillah dengan rezeki ini

18 ulasan:

Iela Fazielah berkata...

HOKEY LA NI... ila pun dah almost 4thn lebih berblogging xpernah cash out lg... hasilnyer mcm kura2....kiki.... tp rasa mcm nak klik je.. leh buat tmbah budget nak bl beg coach..hihi

Nurzakiah Hanum berkata...

tahniah

Cik Puan Rara berkata...

hehehe tahniah.tp rara tahun ni.belum ada lg CPUV baru.sedihnyaaa~

mama tisya berkata...

tahniah sue cek dh smp...akak nextmonth tgu cek ke-11

Zee Suhaini berkata...

tahniah sue..
merasa la jugak duit hasil berblog..kira okey dah tu..
zee lagi sodih tau..hahaha

eima berkata...

ok la tu pas cash out ade balik dekat RM10 tu ...byk la tu .. kite bkn buat kerja pun saje syok tulis je kan

Masni Syafie berkata...

tahniah...alhamdulillah...rezeki...hhanya suka2..selam sambil minum air..hihi

mama ila berkata...

hehehe..samalah kita... blog suam2 kuku nie...Alhamdulillah dapat jugak yer...hihihi..tp skang nie awat eh iklan churp2 je yg ada..hukhukhuk

Fiza Rahman berkata...

Alhamdulillah & tahniah. Aku pon makam tahun juga nak 1st cash out dulu.

Cik Jue berkata...

alhamdulilah...seronoknya

Hanie(SHMA) berkata...

TAHNIAH SKALI LAGI. HOPE KENE NAIK KAN LAGI EARNING

Rizziela berkata...

seronokkan?

Nad MamaZN berkata...

Alhamdulillah..
Rezki kan sue
Banyak ke sikit ke.. Tu semua Allah dah tentukan kan :)

Ayu azmir berkata...

wah tahniah... saya tengah berusaha

Nana berkata...

janji ado dari xde kan?
jadi la skit pon
hehe
kita dok kumpul balik ni
br cashkan juga

IntaNBerliaN berkata...

alhamdulillah.. at least ada gak nmpak hasil kan..

dalila berkata...

Alhamdulillah..
Ade la jgk sue..rezeki tu..
Aku xreti la nuffnang3 ni..

dalila berkata...

Ajarkan bole?
Hukhuk