Yang DiSaYAngi

Selasa, 4 Februari 2014

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014


Salam kengkawan..petang ni mood nak join GA yang di anjurkan oleh INA@INTANBERLIAN...

So far alhamdulillah aku mmg join tetiap tahun kan...tp rezeki bukan berpihak pada aku..takpe la...jom kiter cuba sampai ada rezeki kan....kikikiki...hadiah menanti siapa yang join..aku sendiri pon rambang..bukan takat korang yang tengok je kan...




jom join...senang je syarat penyertaan ni...

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry

Jom korang join...

tarikh tutup join ni sehingga 16 FEBRUARI 2014 bersamaan hari AHAD...

kalo korang nak rambang mata macam aku ...jom G KLIK KAT HADIAH ni...korang pon boleh rambang mata macam aku gak...



p/s : mana la tau ada rezeki nama aku terselit kan..kikikikiki....

6 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

good luck

IntaNBerliaN berkata...

Thanks join..

Good luck sue :)

Fiza Rahman berkata...

Good luck.

dalila berkata...

gud luck sue..

Ibu Lala berkata...

All da best. Akk pun join jugak.

shasha yacob berkata...

Saya datang dari planet marikh, ditugaskan untuk meronda di kawasan
ini, sila beri kerjasama kepada kami. sebarang pertanyaan bolelah terbang ke sini. http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html