Yang DiSaYAngi

Selasa, 25 Februari 2014

Love N Sweet - nak dating jap G


tak cakap pon tau ni aku punyer dua2 ni kan...maap..suraya mg kuat makan..lagi2 tekak ni asik terasa n teringat akan benda manis je...

cheese leleh tu sampai sekarang tak jumpe yg menepati citarasa kan..nak buat M besar..padahal dah tau resepi...entah...nanti la kan...


Love ni untuk jemah...sebab sat G jemah nak dating kat port feveret kami berdua...tau kan kat mana..sape tau...suraya mmg suke makan sini...cepat2 teka...korang mmg sayang kat aku..korang mmg amik berat kat aku...mesti korang tau kat mana kau nak lunch kan...kikikikikiki...

en asbeen ada dekat ngan parcel opis aku sebab dier ada seminar..tu yg dier ajak lunch sekali tu

giler perasan angkat bakul sendiri...


K la dari td BW korang, siap keje...now nak kemas meja sikit..si jemah sengal tu td turun tmpt aku dier kata...
"wei...asal aku rasa macam serabut+sempit tempat ko...dolu tgk tempat ko la paling kemas.."

dier dah bagi hint...so sila kemas sekarang...

15 ulasan:

mama tisya berkata...

pernh mkn tp manis sgt

Fiza Rahman berkata...

Sedap tu anis miost kek.

Ni mesti nak dating kat Wong Solo khenn. Selamat berdating yer jemah.

Hanie(SHMA) berkata...

ayam penyet kot.heheh btul tak

Nad MamaZN berkata...

Gi mana? Dah gaji ni mesti terjah wong solo ni... Takpun tmpt dating korg mkn ayam kampung tu ek? Hihi

Falsya berkata...

kek cekelat..dapnye...kat wong solo ke jemah..ehhh, ye ker?..ahahahah

dalila berkata...

alamakkk..sedai hoi kek coklat moist anis ni..sue aritu ko ckp bdk skolah kite ade jual kat dataran ye?die jual bile?

Iela Fazielah berkata...

sedapnyer.... xtahan tgk kek tu

Cik Jue berkata...

dating ye...bila kita nak dating sesama....banyak nak cerita...
syawal pada cerita lama diam nie

Zee Suhaini berkata...

sue tak abis lagi ke mengidamnyer ni?? tak menhengat tu makan sampai dua bekas..

Rizziela berkata...

dah lama x makan kek coklat

lieyalatif berkata...

sedap ke sue kek anis nie...ramai gak dok promote....kat petronas ade jual kan....nanti lieya nak cube laaa...tapi yg berhantunye kat umah ni simia laa sah2 lieya dpt rase sesudu due jek ni hahaahahahaha...

hah kemas2 meja....kene 5s setiap mase tauu kakaakakak.... opis lieya ni kelam kabut baru nak apply iso..so ber5s tak abis2...naik muntoh dah ni hehehehehe

Muhammad Taufiq berkata...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

eima berkata...

tak abis2 ngan ayam kg ko tu kan .... sedap sgt ke wei ....ni nk kena try ni

Mimi Azirah berkata...

Kek anis nih sedap tp manis sket la...wah sue nak dating mne tuh...nk join lehh??hhahaahaha

IntaNBerliaN berkata...

PNH GAK BELI YG DLM BEKAS GINI TP JEWNAMA LAIN LA.. sedap gak :)