Yang DiSaYAngi

Isnin, 24 Februari 2014

Suraya Amalkan gaya hidup sihat...

Salam isnin kengkawan,...

alhamdulillah masih bernafas di muka bumi Allah SWT ni...

ni cerita last week...
ada satu port fitness fit bukak kat presint 16 ni, khas untuk wanita..buat masa ni free trial this month, so alang2 free kan...jom la kiter aerodance, zumba, senaman tua bagai kat sini kan...

so far ok jugak la...
nak2 pulok sekarang ni badan agak lemau N berat je, dah lama tak bagi badan berpeluh kan...
jemah2 sekalian....terutama akak aku, adoii tak menahan tau kalo dier jemah, kalah aku..mmm...

esoknya pulok si jemah ni ajak jogging kat taman pancarona presint 18 ni, kasi up kan sikit stamina tu, dah lama tak jogging, pancit pulok...
suke jogging kat sini sebab kat sini, bila jogging, ada tempat exercise kan...seronok...so berenti2 jogging, kiter reggangkan apa yang perlu...



so petang ni ada lagi..insyallah zumba..kalo tak da, jom la kite jogging lagi yee jemah....

13 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

bagusnya

Norma NML berkata...

Slm kenal..

Gaya hidup sihat ...:-)
Akak n family biasa ke Taman Botani je..cycling..

Jemput ke blog akak kiranya sudi..:-)

http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/

Falsya berkata...

Jelesssssnye falsya jah..bile leee dot nak exercise nieeeee..rindu nak jogging..huwaaaaa

Zee Suhaini berkata...

sue, alang2 dah free memang kena grab la..tetiap hari pasni gi wat senaman..hehehee..

msredcheesecake berkata...

berzumba plak...glamer zumba ni skang...

Rizziela berkata...

cerianyer gambar ni

Nad MamaZN berkata...

Bagus bagus
Stamina makin meningkat la pasni
Takde futsal ke thn ni?

Cik Jue berkata...

ada geng memang syok...
jue sekarang hari2 melompat skipping kat rumah ngan farisyah...nasib baik rumah bawah kalu tak mau bergegar rumah...

dalila berkata...

rajinnye exercise..aku hampehhh..
haha

Zura@Iwan berkata...

best la weh
kalau ada ada geng yg nk pegi fitness ni kan..
ak sini tk dk geng plak..hehe..

syasya berkata...

ye la jemah kita berjogging la nampaknya kalau zumba bertukar jd ZOMBIE

syasya berkata...

ye la jemah kita berjogging la nampaknya kalau zumba bertukar jd ZOMBIE

IntaNBerliaN berkata...

rajin betou sue ni jogging yer