Yang DiSaYAngi

Isnin, 10 Februari 2014

Syawal With Art N Craft at School

Salam isnin kengkawan....

pagi ni ada yang lemau..jemah tak lemau, cuma dok PK arini keje ke tak...asik terjaga je, takut lewat ...al maklum la 2 hari tido lewat, bangun pon bukan seperti biasa...takut gak, kalo terlajak kan...

Pagi ni nak cerita pasai kisah art n craft syawal kat taska...

petang jumaat ni tu, amik adik die dolu kat kelas adik dier...sekali si syawal ni sebok la dok tarik2 aku, nak tunjuk something...tp aku tak endahkan sebab otak sebok dok nak amik si izz...bila dah amik tu, baru la paham kan, kenapa la si syawal sebok dok tarik aku, rupanya nak tunjuk hasil kerja dier kat taska...padan la abis baju sekolah dier aku tgk penuh ngan water colour kan...rupanya ni la kerja dier..nasib la ibu kamoo ni rela je nak sental baju kamoo syawal uiiittt....


muka budak suke sangat nak tunjuk kat ibu...asik la dok kata...

"ibu...look..."

syawal...ibu kamoo ni sengal sikit bab speaking london ni syawal..silap2 kamoo yg kena ajar ibu lebey ni..tau...eh mana adik izz..takda..adik izz sebok la dok berjalan sana sini..suke kan...dapat keluar dari kelas...semua benda dier nak pegang...malas nak amik gamba ngan izz ni...

bila aku sebok la ambik gamba ngan si syawal..cikgu2 dier dah gelak2 kan aku ngan syawal dah, tgk gelagat aku ngan syawal sebok dok selfie kan....


ni la hasil kerja syawal...macam mana aku tahu...sebab aku tau warna ni la yang ada kat baju2 syawal..penat nak sental..tp aku suke dengan setiapa apa yang syawal buat....

siap tulis nama syawal lagi...

4 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

happy je dia

Nad MamaZN berkata...

Bagus la syawal... Pasni soh abh beli kaler bleh wat xtvt cmni hari weekend =)

Cik Jue berkata...

acik jue bangga dengan awal...
bangga sangat...
masa sue post kat FB jue boleh menangis...
rasa sebak sangat..
sesungguhnya ALLAH itu maha ADIL...
mula2 dia uji kita lepas tue dia bagi kita kebahagian...
good job awal...
love u sayang

dalila berkata...

Pandai abg syawal..
Bagus la taska ni sue ade aktiviti2 cmni..