Yang DiSaYAngi

Jumaat, 28 Mac 2014

Aidijuma di stylekan lagi oleh suraya

 Aritu lepas settle futsal kan aku G membeli...
ni la hasilnya...
syawal yang makin pandai selfie sama ibu dier...suke2..ada geng...
ramai kata aku pakai tudung ni nampak ceria....suke jugak di puji gitoo kan...alhamdulillah....
 
 

kalo tak selfie di pagi hari B4 g keje, bukan suraya...right...right...hahhahahahah...
macam biasa yg pandang kamera hanya suraya, syawal n en asbeen...izz malas...ada bola di depan dier...geram nak amik la tu...
 
budak banyak akai tu buat ibu geram lebey2 kat kamoo tau...
 

di tengahari yg rembang....muka sudah selengge..sebab suraya sudah kelaparan..hahahhahah....
selengge sungguh muka tu yee....
 

elok amik nasi nak lunch, nampak cheese cake leleh tu....en asbeen penah kata, kalo nak, buat sendiri, tak yah beli..tp M aku beso benor...so beli jugak la...adoi...
indah kabar dari rupa...tu la tak mo dengaq sangat kata en asbeen....mmmm...cheddar cheese je lebey kat atas tu...leleh2 nya cream cheese tara ado...sikit...kedekut..hahhahaha...jahat tau suraya ni....
mmg ken abuat sendiri la...baru puas makan kan....

ni la lauk aku...juz RM3...suke....air kosong sajoo....
 
 
p/s: byer nak lunch sesama...


10 ulasan:

Petak Bunga berkata...

separuh muka anak..:)

mekchu berkata...

wahhh... makin ada style gitu

Falsya berkata...

santik jemah pakai tudung kaler gitu...muke jemah kurus leh le jemah..kene muke bolat2 mcm falsya dh nmpk mcm ape dh...hehehe

ishhh, leleh2 air liur tgk cheese leleh2 tuh..

Zura@Iwan berkata...

lawa2....ak tk de lg tdung AJ ni..
beli rm10 kan?

Nad MamaZN berkata...

canteknya sue....!!!
berseri2 :)

dalila berkata...

wahh..comei jemah pakai adijuma..bile lg ade sales ni?jgn lupe bgtau aku.. ;B

Nora Karim berkata...

adeh... dah lama dok pakai tudung instant... dah tak pandai nak pakai tudung cam gini... huhuhu tapi su pakai comei jek... :)

Mimi Azirah berkata...

Murahnye lunch lauk tuh....erm tuh la better buat kek sndri lg puas hati

eima berkata...

gelak2 aku baca entry ni ...
ko ni suka sgt terpengaruh ngan fenomena kan ... wei smlm br ade budak kat mana tah tp omputeh la hampir maut sbb asek selfie .. kiki beware ....kiki

IntaNBerliaN berkata...

serius cantik sangat tudung aidijuma tu.. ceria je sue guna