Yang DiSaYAngi

Rabu, 19 Mac 2014

Berangan Bila Ada Anak Perempuan


Sesambil aku buat keje ni...aku layan jugak video citer FROZEN yang en asbeen download semalam kat umah...jemah, member gosip aku nak tgk...lambat ko jemah, aku dah tgk ulang2 sampai muntah..hahahhahaha...

aku n kalo buat keje yg tak gunakan komputer ni, mmg aku 

aku suke betoi tgk citer ni..lagi2 yang part2 depan waktu adik dier sebok la ajak akak dier main snow...
"do you want  to be build a snowman...you come out n see"

adoii suke betoi aku ngan budak tecik ni tau...nampak muka banyak akal, muka banyak benda nak buat...kikikikiki...sweet sgt...terberangan sat kalo ada anak, muka banyak akai macam ni, ada je dier nak buat, mesti seronok jadi BFF aku kan...join jemah sekali ngan aku...

si anna ni mmg cumill sgt, walaupun dier hanya anime je kan...

insyallah ada rezeki aku ber anak kan pompuan, insyallah ada...


p/s : mesti korang seronokkan dapat anak pompuan, semua buat sama2 kan

9 ulasan:

msredcheesecake berkata...

suka cerita frozen sesangat!!

akk selalu berangan dpt anak pompuan lepas ada 3 lelaki ni... kalau ada rezeki dr Allah adalah...hhheee

Falsya berkata...

Tunggu qisya besau skit..baru tau ikut falsya ke x..silap2 byk ikut daddy die punye aktiviti..main bollaaaaa..huwaaaa..nangis..ahahah

Cute Mum berkata...

uyun ada 2 geng.. walaupon adalah sikit ikut minat daddy, tapi ada masa best bila apa kita buat diorang ikut.. mandi sama-sama... bersiap sama-sama... make up pon sama-sama... harap dptlah jd bff diorang bila dah besar nanti..

Mimi Azirah berkata...

Ala dah donlod frozen ke...nak jugak...hahaha

Mimi Azirah berkata...

Ala dah donlod frozen ke...nak jugak...hahaha

Nad MamaZN berkata...

in shaa Allah... doa2 selalu :)
takpun nnt maklang pinjam rania jd geng la ;)

dalila berkata...

teringin jgkk..hukhuk..
mesti blh jd bff..share rahsia sama2..bestnyeeee..

jaakechik berkata...

jaa pon teringin nak preggy lagi ni.. teringin nak anak pompuan gak.. hehhehee...

IntaNBerliaN berkata...

InsyaAllah rezeki sue nanti ank no 3 perempuan lak