Yang DiSaYAngi

Isnin, 10 Mac 2014

Cinema At Home

 cerita khamis lepas...
tengah syiok2 makan..sekali en asbeen tanya..

"sayang awak nak tgk wayang tak sekarang..."

aik....apa ke hee nak tgk wayang time ni kan...mmm..aku pon ok je la...
tup2 aku kuar dari dapur..tgk2 dier dah setting tgk citer ni...
nampak dier setting laptop thru TV...mmm..ada2 je la en asbeen ni...



kami tgk citer ni la...mmg nganga la kau tgk citer ni..en asbeen ngan syawal tak yah kata la...si izz tu setengah jam je lepas tu terus zasss ZZzZZzzzzZZzzz/....

siap tutup lampu tu tak menahan en asbeen ni..nak tgk wayang punyer pasai kan.....

2 ulasan:

Nad MamaZN berkata...

ada je idea akob ni..
banyak bleh save klu cmni hehe

pasni leh buat popcorn sendri plak :)

IntaNBerliaN berkata...

macam best je cite ni..