Yang DiSaYAngi

Khamis, 13 Mac 2014

Dari Tidak Bersama Shaklee Sehingga Bersama Shaklee

Salam Kengkawan..petang ni nak bercerita pasai testimoni sendiri...Aritu aku ada testimoni pasai breastfeeding kat dalam FB,..arini aku nak berborak ngan korang pasai testimoni ESP shaklee pada raut wajah..xewaahhh gitoo..

tak mo angkut bakul sendiri..tp tu la nak tunggu org puji mmg tidak, so aku la puji diri sendiri..giler perasan kawan korang sowang yang senget ni kan....

dolu selama aku hidup, tak penah tahu tentang produk shaklee..mungkin tahu,. tapi tak mengikuti kot....mmmmm....

alhamdulillah testimoni dari diri sendiri, aku sendiri dah alami produk shaklee ni, alhamdulillah ternyata berkesan pada aku....

dulu muka aku selaloo nampak tak bermaya, kena make up baru nampak berseri sikit, kurang tenaga, jerawat sana sini, blackhead whitehaed tu ada je bertandang kan, kulit muka nampak kusam, tak sekata...dan gelap...

tapi alhamdulillah sejak mengamalkan ESP shaklee dan release sustained vita -c plus.....alhamdulillah sejak dari zaman berpantangkan izz, nampak perubahan kat situ, muka nampak tak sembab, gelap, lingkaran gelap bawah mata pon berkurangan, bibir pon tak merekah sangat dah, nampak la cerah sikit dari sebelum mengamalkan produk shaklee ni, yang best, jerawat dah lama sangat dah tak bertandang kat muka ni, lagi2 tang dahi tu..en asbeen pon tegur sekarang dah tak nampak dah jerawat2 nasi tu banyak2 kt dahi N hidung...kire T zone la...N kulit muka pon tak berminyak sangat dah...ada je whitehead, blackhead, kalo sekarang ada pon jearawat, 1 je naik, tu pon tak teruk sgt la..kulit muka dah tak kusam, tana kulit dah sekata...yang paling penting sejak mengamalkan produk shaklee dari zaman pantangkan izz, terasa diri bertenaga, dan yang paling syiok selama breastfeeding kan izz susu ada je, banyak , best sangat...

alhamdulillah sejak breastfeeding kan izz hampai 1 tahun 6 bulan ni, masih terasa susu tu ada je...tak macam zaman BF kan syawal, waktu syawal sama baya ngan umur izz sekarang ni, terasa susu tu mcm berkurangan bila dier BF, mcm tak rasa apa2...tp bila izz menyusu sekarang, alhamdulillah terasa mcm susu tu ada, mengalir je bila izz minum tu..alhamdulillah masih terasa  nikmat yang di beri...

ni la aku ejak dari zaman syawal yang belom tahu tentang shaklee sehingga la sekarang...gamba ni sungguh aku kata no edit ok...yang best mmg aku carik gamba yang tak pakai make up langsung...kalo pakai make up, kang nampak aku menipu pulok....kikikikikiki...

meh nak borak ngan korang...

1 - 2009 = zaman baru2 je kawen ngan en asbeen...nampak lingkaran gelap bawah mata, kulit kusam, nampak tak sekata...
2 - 2010 = selapas bersalinkan syawal...terasa nampak gelap je muka tu...nampak layu kan muka....
3 - 2012 = 2 hari selepas abis pantangkan selepas bersalinkan syawal...nampak la muka tu cerah sikit N yang penting time ni jerawat2 nasik kat dahi tu whitehead tu dah semakin berkurangan...time ni seronok sangat bila Bf kan izz, susu melimpah ruah ke ladang gandum..kikikikiki...alhamdulillah susu sentiasa ada N makin banyak, pekat N nampak izz kenyang je bila menyusu...
4 - 2014 = ni latest pic 2/2014 aritu...alhamdulillah nampak lain dari sebelom2 ni....en asbeen puji sangat muka aku nampak berbeza sangat dari sebelom2 ni....

ni jugak salah satu testimoni dari aku jugak...sebelom ni ramai yang tahu aku penah addcident...alhamdulillah berkat aku rajin tuam mata aku ngan ais pack....dan mengamalakan ESP shaklee...alhamdulillah nampak sangat2 perubahan...aku rasa sangat puas hati dengan apa yang aku ada sekarang..alhamdulillah, hanya sujud syukur yang mampu aku berikan....

ternya produk shaklee sangat berkesan pada aku selama ni...
aku sendiri rasa nampak snagat perubahan pada diri aku sejak mengamalkan produk2 dari shaklee...

so korang apa lagi, dah tahu akan kelebihan dan keistimewaan produk2 shaklee...jom la kiter mengamalkan gaya hidup sihat dengan produk shaklee...cantik di luar, sihat di dalam , itu yang penting...2 in 1...bukan mudah kan...

whatss app suraya : 0196110448
SID SHAKLEE = 1096193 (suraya)
cod : sekitar putrajaya, bangi, kajang,

JOM SIHAT BERSAMA SHAKLEE

9 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

bagus kan

NM03 berkata...

wow.... berkesan

Nad MamaZN berkata...

teringin sue...
tp riso kot x mampu...huhu
in shaa Allah akan dipanjangkan ke papazakwan
kot dia kasi green light nnt

msredcheesecake berkata...

akk dari dulu sampai skang belum bersama shaklee lagik...hhee tapi revies dia best sgt

Zura@Iwan berkata...

alhamdulillah
dh jd members shaklee
then dr amalkan dr tahun lps kot
tp esp br je try..

Cik Jue berkata...

jue dah try esp...sedappppppppp

Myra Jay berkata...

Memang nampak ketara perubahan di wajah Sue..
Makin cantik :D

IntaNBerliaN berkata...

saya tak pernah nmpk wajah sue yg mcm no 1 n 2 tu.. kenal sue dari syawal lagi.. tahun 2011kot.. tp semua gambar nmpk sue cantik je.. :)

Fiza Rahman berkata...

Shaklee memang best.