Yang DiSaYAngi

Ahad, 2 Mac 2014

ESP SHAKLEE BUY 6 FREE 1

 
 
 
Salam Ahad buat kengkawan yang bekerja di hari ahad ni...Alhamdulillah masih lagi bernafas di muka bumi allah SWT ni...
 
tetibe terajin pulok nak update di tegahari ahad yang rembang ni kan...
Alhamdulillah semua kerja as a weekend housewife dah settle...anak2 pon tidoq...so boleh la update mana yang boleh kan...
 
arini nak cerita N war2kan kat org kampong semua ni ada jualan hebat sedang berlangsung sekarang ni....
 
BUY 6 FREE 1 untuk ESP SHAKLEE THE BEST SELLER...
 
jom pakat ramai2 membeli...dengan harga yang murah...rasai kehebatan ESP yang jemah sendiri dah alami setelah setahun lebih...jom jemah nak berkongsi dengan kawan2 kehebatan dan kelebihan ESP ni sendiri...
 
Alhamdulillah walaupun penat bekerja seharian kan...balik rumah mesti akan terus rasa bertenaga walaupun masih terasa sisa kepenatan balik dari kerja...
balik kerja je terus tujuan utama adalah dapur...bersilat sana sini bagai, lepas tu baju bajan yg perlu di dobikan, destinasi seterusnya ampaian N proses melipat dan destinasi terakhir adalah almari baju...settle kerja aku bila jadi housewife pada jam 5.30pm-7.30am...tu la tugas aku pada waktu tu, lepas tu kerjaan di opis menanti...tp Alhamdulillah walaupun terasa penat, tp tetap puas setelah amalkan ESP SHAKLEE ni..
 
khasiat Shaklee untuk semua...tak kire tua muda, lelaki perempuan, kanak2, semua boleh alami pengalaman yang paling mengujakan bila bersama ESP ni...
 
ESP adalah minuman soya yang membekalkan protien. Protien adalah makanan yang penting untuk tubuh kita. Tubuh badan kita terdiri daripada protien seperti tulang, kulit, rambut, otot, plasma, organ, antibodi, enzim, hormon, hemoglobin dan sel-sel. Manakala sel-sel dalam tubuh badan kita bergantung kepada protien untuk menjalankan fungsinya seperti membina sel-sel baru dan menggantikan tisu-tisu badan yang lama dan tua atau yang telah rosak.

Menarik tentang ESP adalah;

- ESP ni adalah sember protien lengkap yang ada 9 amino asid penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan dan sukar untuk kita dapatkan daripada diet harian kita.
- ESP mengandungi kacang soya non-GMO yang semulajadi dan ia bebas dari kolestrol ia juga rendah lemak.
- ESP terbukti mampu membekalkan tenaga yang boleh bertahan berjam-jam lamanya.
- ESP bantu untuk kekalkan paras gula dalam darah.
- ESP bantu untuk kekalkan kepejalan otot, pemulihan tisu badan dna pembentukan otot baru,
- ESP tiada perasa tiruan, pengawet dan pewarna.
- ESP mengandungi lemak yang sangat sedikit iaitu 1gm dan tiada laktosa dimana kadar untuk hadam adalah sangat tinggi.

Sebabkan itu, badan kita sangat memerlukan PROTIEN. Sebabnya MAKANAN UTAMA bagi SEL ialah PROTIN. Sel yang sihat dapat menghasilkan tubuh badan yang sihat.

Khasiat ESP adalah;

1. Kekal Muda - Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga. 

2. Hormon Berasaskan Tumbuhan Semulajadi – kacang soya adalah tumbuhan yang hanya kaya dalam isoflavon yang sama dengan fungsi hormon wanita. Ia membantu dalam mengurangkan paras kolesterol dan mencegah osteoporosis dan penyakit jantung.

3. Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki - genistein dalam kacang soya telah membuktikan bahawa ia mempunyai keupayaan untuk menghalang pertumbuhan dan mencegah sel kanser daripada merebak. Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum radikal bebas bermutasi DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser. Ia juga menjaga rahim dan ovari, kitaran haid dan prostat.

4. Kulit berseri dan anjal – Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka danmenghilangkan parut.

5. Pemberi tenaga segera – Membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun, dengan itu ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan, ketakutan, dll.

6. Memulihkan Pigmentasi – Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles.

7. Memperbaiki Memori – Menguatkan ingatan, kecergasan, keupayaan seksual, dan sebagainya.
 
 
 
banyakkan khasiat yang boleh di perolehi...nak cantik, nak sihat luar dan dalam..semua boleh..nak tak nak je beli kan...
 
kalo nak harga yang best,..meh PM kat FB jemah suraya syawal N aqlan
atau pon boleh whatssapp nak cepatkan di 0196110448..
 
jangan lepaskan peluang ini...
 
 
 
 


5 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

tiap2 buln shaklee ada offer kan, bgus utk buat stok beli time offer

eima berkata...

aku pun amik esp ni .... :)

dalila berkata...

caiyokk sue..teruskan usaha..
aku ni ape name supplemen pun amik kejap je..xmaintain pun..aritu ade jgk amik shaklee pastu stop cmtu je..

Fiza Rahman berkata...

Kena borong ni ☺

mamabiey berkata...

saya pun guna esp-shaklee gak kalau tak susu tak de..esp memang membantu