Yang DiSaYAngi

Isnin, 10 Mac 2014

Happy Bufday to Syawal Yafiq - Turn 4

 
Happy bufday to syawal yafiq...
jam 6.25petang ni genap la syawal 4 tahun..alhamdulillah banyak cabaran dan dugaan yang ibu dan abah kamoo tempuh selama membesarkan kamoo syawal...
 
alhamdulillah sekarang ni kamoo sangat la aktif, banyak demand, N yang paling penting sudah paham akan apa yang ibu dan abah cakap kan...
 
semoga kamoo membesar dengan sihat..menjadi seorang hamba dan anak yang soleh yee syawal...
tahun depan dah nak sekolah dah...projek menangis tetiap pagi masih la berkemundang di corong kelas syawal kat taska tu...moga syawal lepas ni masuk sekolah baru, tak la nangis(walaupun dalam hati ibu dier kuat kata nangis jugak ni..kikikikik)
 
 
tahun ni lambat sikit hadiah untuk syawal..insyallah andai murah rezeki ibu dan abah ada hadiah yang kami nak bagi kat syawal yee wahai anak..walaupun kamoo tak minta pon kat ibu n abah hadiah tu, tp ibu N abah rasa nak bagi jugak la...N petang ni kiter G SR ye syawal..tapau kek...asik la dok cakap kat ibu ni...
"ibu..i want a chocolate cake"
 
mmmmm...ni pengaruh citer dibo and the gift dragon la ni...kikikikiki...
 
yela ibu belikan ye...the whole cake pon rugi kalo ada 4 tekak je yg makan...3 tekak makan sikit2...1 tekak ni je perut tong..sape lagi, ibu dier la...kikikikikii...tak pe la cukup 1 slice yee sayang..janji ibu N abah egat akan bufday kamoo N raikan sebaik mungkin....
 
 
pagi tadi wish bufday kat syawal...dier boleh balas dalam tido sambil mata tertutup dengan pakai spenda je pelok bantai....
 
"happy birthday to syawal...to the syawal my little son.."
 
dier boleh balas...
 
"yes it's me"
 
sambil mata tutup ko...gelak lak aku tgk si syawal ni
 
dah besar dah kamoo syawal...
 
 
p/s : tak lupa wish bufday buat eima...moga selamat sampai tempat nak berholiday yee


3 ulasan:

Nad MamaZN berkata...

hepi bday syawal... moga jadi anak yg soleh

Falsya berkata...

happy birthday dak sweet...be a gud boy always okayh..semoga menjd anak yg soleh..amin2..

IntaNBerliaN berkata...

bagus syawal ni,... makin pandai.. :-)