Yang DiSaYAngi

Khamis, 20 Mac 2014

Hari Yang Lancar buat syawal dan izz


Salam Khamis kengkawan..

alhamdulillah pagi ni rasa smooth je perjalanan hantar anak2 ke taska..memasing dorang ni G taska, baik, jalan sendiri, naik tangga..siap menyanyi2 si syawal tu..si izz pon mengikut jugak apa yang abg dier buat...sampai je izz bukak kasut sendiri, N susun kasut kat rak...di amiknya kasut abg dier susun sebelah kasutnya...memasing siap salam, cium pelok, masuk kelas izz dolu, syawal tolong ibu letakkan beg izz kat bilik izz, izz masuk terus duduk depan cikgu, siap lambai aku ngan abg dia..siap "say bye.."

alahai sweet...terus G kelas syawal, bagi beg kat kawan syawal, yang sedia menanti amikkan beg kawan2 N letak kat tempat beg...N syawal terus G pelok cikgu dier N siap lambai ibu, tanpa ada satu bunyi tangisan pon..alhamdulillah...sambil berlalu, cakap kat kawan syawal, aina...

"aina...terima kasih tolong aunty soya.."


aina mmg budak yg rajin tolong cikgu2 dier susun beg budak2 dalam kelas tu....


alhadmulillah, jalan ke opis pon, naik lif, tak rasa rushing sgt, smooth je jalan...best2...kan best klo hari2 gini kan...semua baik...ibu sayang tau...


p/s : terima kasih sayang, melengkapkan hari2 ibu dan abah

21 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

GREAT:)

Mama Idlan Irsyad berkata...

alhamdulillah, ja pun pg ni irsyad jer merengek sikit sb ja bangun n tinggal dia. idlan plak mudah bangun n mandi.. kalau sebelum2 ni, asyik nangis jer time nak mandi tu...

Gieyana berkata...

Alhamdulillah...anak2 menceriakn suasana kn..:)

Nad MamaZN berkata...

alhamdulillah.. moga terus smooth hingga seharian ni :)

eh apa punya ayat daaa hahaha

lieyalatif berkata...

setuju sue!! kalo anak2 tak buat peel pagi2....bangun pagi senang, gi sekolah pun takde drama air mate mmg rase hari tu indah sgt kan....kite pun tak de laa bad mood ke ape....tapi biase kalo dah ari rabu kamis ngan jumaat mmg camni sue....cuber kalo ari senin hahahaahah ari senin la selalu byk drama swastanye kan ......

lizz berkata...

bagus dedua ni tau...
dia kesian kat ibunyer penat tu dierang ni baik hehe...
geram nengok izz tu tau...comey sangat gelagat dia tau...

nurfadilah suardi berkata...

so sweet.semoga mereka sentiasa menjadi anak yg baik dan membahagiakan ibu ayah. bijak izz

Falsya berkata...

Penah rase gitu gak jemah..anak baru sorang pun kelam kabut..bile ade satu hari yg smooth je mesti feeling tuh rase legaaaaa sgt kan..

Zura@Iwan berkata...

alhamdulillah...

tiap2 hari ni..
mcm ni..sng hati ibu kan...

Cik Jue berkata...

makin besar makin bijak...
senang hati ibu

salwana nordin @ che'wa berkata...

itulah..kdg2 kalo mood bebudak ni baik mmg hati kita pun senang dan gembira kan :)

good job both of u!

dalila berkata...

alhamdulillah..
semoga Allah permudahkan urusan harian ko..urusan semua jugak.. ;'))))

eima berkata...

tido yg cukup buat anak2 tak meragam ... diorg tido awal ke smlm ??

Cho Zila berkata...

syukur kalau tak meragamkan.. kot idak jenuh ibu bersilat..

Mimi Azirah berkata...

Alhamdulillah tak meragam kan...kalo anak meragam tuh yg lemah sgt

jaakechik berkata...

anak-anak dah makin besar... dia dah mula berubah pelan-pelan tu kak sue... hehehe...

nahmy berkata...

in coming years...little family will become big...tungguuu...

Myra Jay berkata...

Comel la 2 beradik ni pandang kamera :)

Cho Zila berkata...

kalau hari2 gini memangler syiok... tapi mana boleh nanti tak mencabar langsung.. sekali3 datang cabaran baruler kepalani duk berfikir...

Fiza Rahman berkata...

Alhamdulillah. Seronok klo hari2 mcm ni kan.

IntaNBerliaN berkata...

alahaiiii saya yg baca entry ni pun rasa seronok.. :)