Yang DiSaYAngi

Selasa, 18 Mac 2014

Ibu Salah Tarikh Appoitment

Salam Selasa kengkawan...
Arini mood ok..semalam aku agak tak berapa nak ada mood sgt...badan terasa sakit2 je...baru terasa sakit untuk training futsal...ye la tournement tinggal berapa hari je lagi..kena berlatih betoi2 kan ni...mmm

semalam pon ada futsal, tp kena settlekan hal izz dolu...

adoi dah sampai klinik semalam baru perasan yang date untuk check up izz adalah arini...terbabas pulok semalam G klinik, dah sampai depan klinik baru perasan..adohai....last2 kata en asbeen terjah je la...

sampai kat kaunter, kalo  tak dorang tak mo terime, tp di sebabkan aku auta kata aku ada urusan esok, nak tak nak dorang amik jugak....tp kire aku walk in la...tak pe la, janji G kan...kalo tak rugi jugak la aku half day...semalam dah half day tak jadi, ni nak kena half day lagi...woooo susah,....boss bukan senang2 nak bagi kan...

korang tgk la budak yang semakin banyak akai ni...adoi...waktu ni kat bilik penyusuan susu ibu...seronok la dier ke sana ke sini kan....tak da batasan dier..sikit2 dok la kata "say cheese"..,..say cheese...mmg ikut bag dier tau...tgk tu..

gaya pon nak ikut abg gak..nampak sgt kamoo ni dah besar dik...
dier ni takkire org, semua dier lambai...say bye...bye...mmmm....
mmg muka tak tau malu sama ibu kan....

amboi lawan tokey nampak...ibu ni tokey selfie tau..kamoo jgn amik tahkta ibu yee....


9 ulasan:

Falsya berkata...

Say cheese izz..hamboiii izz, lawan ibu yeee..turun takhta la pasnie jemah..

Nurzakiah Hanum berkata...

MONING

Nad MamaZN berkata...

aiseyyy tersilap date la pulak ye, hihi... izz, awat comeyyy sgt..?! geram sama awak!

lizz berkata...

Ololo izz ni...cute tau biasala la izz kan nak anak ibu mesti la nak selfie cam ibu jugek.

Zura@Iwan berkata...

sure lenguh2 bdn ko kan..
kesan dr training tu..

ak pon kdg2 tk pergi check up ikut date...hehe, misi tk cakap apa pn.

lieyalatif berkata...

lieya kagum betul ngan sue rajin betul join sport ngan workout nie...lieya ni bab diet tak makan nasi boleh buat, tapi workout ke sukan2 ni mmg tak de kekuatan...nampak tak disitu kelembikan lieyalatif hahaahahahaha....

amboi izz die saje enterprem kat kamera hah ...ibu sila redhoooo okey!

eima berkata...

hahaha smlm aku nye tarikh utk icha ... tp aku ingat hari ni .. kekeke
klu tak leh lyn borak ngan ko kan .. sengal betui ... aku ingat smlm 16.3...huhu

Mimi Azirah berkata...

Ibu die busy sgtbtuh yg xigt trikh appointment

IntaNBerliaN berkata...

salah tarikh pun nasib blh checkup gak kan