Yang DiSaYAngi

Selasa, 11 Mac 2014

MESYUARAT AGUNG KESKEP , BPSM 2014 - jemah bertuah ko

Ni citer jumaat lepas...
ada mesyuarat agung keskep anjuran BPSM, KPM ni...kire meeting kelab la ni kan...



ada hadiah menarik menanti mereka yang hadir...yang best banyak cabutan bertuah....
entah aku bertuah ke tak..kiter tunggu la nanti yee

ni la SUB big boss aku yang baru..masuk tahun lepas, DR ARIS BIN KASAN...
suke tgk dier.///humble...seronok tgk dier...tak da gaya menjarakkan jurang dnegan pekerja...
thumb up untuk DR yee....


ni la barisan ahli jawtaankuasa tinggi untuk kelas KESKEP ni...

so jom selfie
suraya dan nadirah...

nana, shima mok mok, N soya selengge...

ini kakak kan pantang tgk aku selfie tau..dier nak jugak..
kak fyza typa N soya sengal...

agak2 korang si soya ni dapat tak cabutan beruah...

 haa...ko dapat..macam tak percaya..kakakkaka..sebab aku tau, aku ni bukan jenis bertuah sangat..kikikiki...so tak la mengharap snagat...sekali bila di umum nama aku..alamak, heboh 1 kg nama aku naik..terus aku G depan...siap semua aku tegur...
"haa...nama jemah naik ko..."

kakakkakakak..semua bantai gelak ko aku G depan amik hadiah..kakakkaka...boss aku pon gelak ngan aku sendiri....org lain dapat hadiah amik gamba baiasa je...sampai turn aku siap peace..mmg boss aku gelak tgk anak buah senget ni dier macam ni...

alhamdulilah dapat jugak la bowl untuk aiskrim ni kan....
ni doorgift untuk meetinga ritu..alhamdulillah.,tak sia aku bayar RM4 sebulan...

7 ulasan:

Falsya berkata...

Hahaha..jemah jemah..dpt bayangkan kekecohan itu..hahaha

Ayu sukatiakula berkata...

bestnyer..kt sini membayo je la.. xnmpk hasil pun

Nurzakiah Hanum berkata...

BEST NIE

Nad MamaZN berkata...

haha, mesti havoc time sue amik adiah ;)

dalila berkata...

wah..tahniah2..aku ni bese xde ongg sgt..haha

Mimi Azirah berkata...

Hahhh...siapa ckp jemah bertuah...dpt magkul eskrem tuh...

IntaNBerliaN berkata...

tak rugi g kali ni.. bertuah tu.. hihii