Yang DiSaYAngi

Isnin, 24 Mac 2014

Naib Juara Futsal sempena Karnival Mesca KPM 2014

Salam isnin kengkawan...
 
cerita hari ni, cerita minggu lepas, N mana korang yang follow my IG n FB, mesti tau apa yang aku nak ceritakan...
 
alhamdulillah seminggu training futsal sempena karnival Mesca KPM 2014....
alhamdulillah telah selesai pon sabtu lepas...
 
aku sabtu tu bangun mmg awal macam nak G keje...siap masak untuk lunch bagai, senang, sebab tugas en asbeen mmg aku minta jaga anak je..lain2 keje, semua aku buat lepas balik dari futsal...
ni menu untuk hensem bertiga kat rumah tu...
 
sayur goreng  brokoli cendawan sama ayam goreng tomyam
 
so jam 7.15am, aku gerak G futsal de, tongga di seri kembangan...
sampai je dah ramai....
so pepehal amik gama dolu..kami ni juara gamba..main belum tentu lagi tu...

 ni la team kami....
 
ada muka baru dari tahun lepas...
coach N manager still yg sama
 ok aku yg lebey...hahahhahah...
 
 korang mesti tau mana no aku kan...
 
 aku suke cik dilla boss tecik kat tempat aku ni..yg sebelah aku tu, yang pakai tudung pink belacan tu..dier mmg best wei gelecek N bawak bola..terbaik aku rasa player setakat ini yang aku tgk untuk kategori wanita untuk team aku...
 
 ni formasi kami untuk hari itu...
 
TQ to My coach haerie domok..kikikiki...
mmg best la strategi k kan mok...
 
 
kali ni kami main, main liga...ko kire team mana yang mata dier dah leading dier la di anggap pemenang...
 
so far kami macam biasa di kalahkan dengan musuh tradisi kami tu kan...bangga wei demo dapat kalahkan kami...takpe...ni karnival mesca 2014..insyallah akan datang untuk bulan kecergasan mesca 2014 pulok....
 
muka org menang no.2..tahniah BPSM...so far sekarang kami menjadi gerunan buat semua team, termasuk team musuh tradisi kami..ayat riak tak..hahahhah...alhamdulillah 2 tahun ni mmg kami dalam ranking top 3...insyallah moga di perbaiki lagi mutu permainan kami...
 
 
team BPSM kategori laki ni menang no.4...tak pe la..janji pecah badi, menang di gelanggang yg asik korang kalah setiap tahun...
 
 
 
p/s : aku sendiri pon tak tau sama ada boleh main ke tak untuk bulan kecergasan tahun ni..insyallah bulan 5/2014
 


8 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

wow hebat super mom

Fiza Rahman berkata...

Aktif berfutsal yer jemah ☺☺

Nad MamaZN berkata...

tahniah, tahniah!
walau berlatih kt roof top korg tetap top 3
hebat!
harap bleh main la bulan 5 nnt k! ;)

dalila berkata...

fuiyyoo..terrer woo..
tahniah3..

eima berkata...

ko ni aktif sgt le semua mende ko buat ... kan ...hebat2

Zura@Iwan berkata...

tahniah ...
bestnya sonok tk ko berfutsal weh
ak tk pandai nk berfutsal..hikss

lama tk main netball..lupa dh step weh..

IntaNBerliaN berkata...

seronok tgk sue ni.. aktif sungguh

Cho Zila berkata...

xtvt sihat mihatnyer.. best .. seronok tengok ...